FEA Crew - Julefrokost 2001

Endnu en julefrokost som vil gå over i historien

Burg, værten og Henning i en stille stund. Dem skulle der ikke blive så mange af. Forventningsfulde gæster dukker op. Fremvisning af den nye uniform.
Krabben havde allerede været til én julefrokost tidligere på dagen. Derfor var han allerede dødsagtig kl. 19 En blodig klo. Sædvanen tro skulle de små slås med hinanden.
Det resulterede i at Krigsgal fik en skammel i nakken. Skip er i forsvarsmode. Der ventes på Bulldog... Der er ikke noget bedre end at være i selskab med ens rigtige venner.

En våd Krabbe. Vistnok resultat af et kontrovers med Skip.

Så er snapsen drukket, og morskaben kan begynde. Krabben havde sagt at det eneste han var meget øm om, var hans sætteramme som indeholder lutter personlige minder.
Krabben er blevet sur over et eller andet. Bemærk sætterammen. Krabben i chok... Alle hans smukke minder rodet sammen og den smukke koral er knust. Det er for meget, selv for en så tolerant mand som Krabben. Han gik berserk og Louié måtte bruge alle kræfter for at afværge et frontalt angreb på Nissen.
Aftenes sandhedsvidne. Han drikker ikke mere.   Helt stærk, helt stram. Ærgeligt at FEA t-shirten ikke fås i x-small.
Krabben med en juleøl. Ingen fest i haven uden bål. Det skulle vise sig at blive lidt kraftigere end normalt. Krabben opfordrede folk til at smide indboet på bålet. Det er uvist om han var inspirreret af en lignende situation på festivalen.
Flammerne kunne godt lide de syntetiske materialer i Krabbens sofa. Og bålet var ikke længere et bål, men et inferno af flammer. Krabben omspændt af ild.
Krabbson er tilbage. Han faldt selvfølgelig ned, men det blev desværre ikke foreviget. Det rette forum for en brændtale. Krabben var fornuftig nok til at ville dæmpe bålet inden afgang. Det viste sig dog immunt over for en så beskeden brændslukker. Nissen fyrede yderligere en af - uden resultat.
Taxaerne kom som aftalt, så afsted mod byen. Men hvad var nu det? Blå blink og talrige biler kørte den modsatte vej. Til det ret øde område vi kom fra. Vi nåede at få et billede af et af køretøjerne, som pudsigt nok stoppede i nærheden af Krabbens place. Nå, det var nok en tilfældighed. Elmers corner
Søren syv meter! Som krigsgal sagde "Hvad faen, er du ikke død endnu?". Umiddelbart efter blev Louié smidt ud, og vi valgte at forlade etablissementet. På Hestetorvet mødte vi en af byens fædre. Det giver altid anledning til stor glæde og smil. Hov der er fest over over Heinz boghandel. Men bare rolig, et mennske kan ikke forcere de 4 meter høje og glatte metalsøjler.
Ikke et almindeligt menneske. Men Fame og Skip var pludselig til fest. Dette iøvrigt mens ordensmagten stod og så magtesløse til. Krabben var ikke mange sekunder om at tage ideen op. Her sidder han højt oppe i den grønne top. Udklip fra Roskilde Avis 12. december 2001
   
Her mangler vi desværre en masse billeder. Men kort fortalt, valgte politiet uden noget som helst fornuftigt grundlag, at anholde Burgen. Det var han nu ikke helt enig i, så han rev sig løs. Og da indsatsstyrken derfor valgte at lade deres hund gå til angreb på Burgen, blev det for meget.
(Artikel i Dagbladet)
34! 34! Betjent i problemer. Ja, hvis de nu havde opført sig  en smule civiliceret så var det nok ikke kommet her til...
 
De to små ville gerne fortælle nogle helte et par sandheder. Men døren forblev låst. Bonus! En lille film som viser hvordan Krabben forsøger at redde sin flagstang fra infernoet ved at kaste vand på den. Det er allerede fordampet når det rammer.
(RealPlayer)
Det var fanme sjovt.. Så håber vi bare at Burgen klarer frisag...