Med Roskilde Posse / FEA-Crew på Roskilde Festival 2001

Banie grebet af øjeblikket, kastede sig for Louié's fødder. En del af slænget foran hvid scene. Her ses fra venstre... Tja, hvis kvaliteten havde været bedre havde man måske kunne identificere de enkelte.

Jorden rystede da giganterne mødtes.

Havde set frem til, som den første hjemmeside at kunne afsløre ØM-bagmændendes sande identitet. Men billederne var retucherede da jeg modtog dem ?! Emperiet i Øm har langt mere magt end jeg nogensinde havde drømt om.

Gumme sammen med en særdeles lyshåret Bradder, som synes at tænke "Fotograf, du er finito!" Krabben og Bulldog'en i et hedt kram.

Bastard i selskab med hans bedste venner. Barnie har indtaget en kranvogn. "Den usynlige mand" havde i dagens anledning valgt at fremstå. Og ses her i selskab med Louié og Dalle

Jo tak, Flavor var også at finde på festivalen. Og det var et dejlig gensyn. Krabben, B, Barnie og Louié umiddelbart efter det frygtelige regnskyl som skulle vise sig at have overraskende konsekvenser i ovalen. Krabben kan sagtens have det sjovt uden at drikke. Men hvorfor sku' man ?

.. men de er tilgengæld altid i godt humør.. Respekt til vores venner i Øm. Dejblow og "mini Lis".

99 luftballons, det var smukt... Roskilde Posse! Så mange som vi nu kunne stable på benene. Hvis du har brug for en veranda, så spørg naveren.