Trash Tour 2001

Trash Tour deltagerne hænger ud i et af Svanekes populæreste par's have. Som altid blev vi vist meget stor gæstfrihed. Tak! Kølle havde forestillet sig at tage til Bornholm for at få lidt fred og ro. Det er lidt tvivlsomt om målet blev nået, men man må tage hatten af for hans vilje. Han drak praktisk talt kun cola i alle 4 dage. Bedemanden har påtaget sig at lære Bastard hvordan man knuser hånd. Ikke mindst fordi sidstnævnte har den frækhed, at fremføre et vanvittigt postulat: at det var ham som introducerede skikken i venskabsbyen. Resultatet af dysten var naturligvis givet på forhånd.

Barnie umiddelbart efter han har fået at vide at han ikke er ønsket i Bryghuset. Det viste sig at være en spøgfuldhed fra Kølle's side. Men Barnie viste lidt pres "Hey Fame, lad lige være med at gå ind med alle de tatoveringer". På vej i "Vædderen" til Sørens værthus i Snogebæk. Der blev spillet "Dance with the devil" for fuld skrue. Fames ansigtsudtryg afspejler tydeligt stemingen i bilen. Senere på morgenen. Superior-crew havde med fuldskabslogik retfærdiggjort at Krabben og Fame skulle attackes og havde derfor fyldt to spande med vand. Men det skulle vise sig at være sværere end forventet.

De to listige herre, havde nemligt forudset vores træk, og havde derfor valgt at tilbringe natten andetsteds. Timers planlægning var røget i vasken. Deres tilholdssted blev dog hurtigt opsporet. Nok havde Krabben og Fame være forudseende nok til at sove i Urbans båd, men det havde ikke faldet dem ind at låse døren. Lydløst blev plan B, iværksat.

Krabben på vej ud af kahytten efter at være blevet attacket første gang. Louie benytter chancen til at affyre endnu en kaskade... "I jo siiindsyge". Krabben er handlingens mand, og han tøver ikke med at tage til genmæle. Dette resulterede faktisk i at Barnie havde våde sko resten af touren. Morgenfriske Svanekeboere kunne senere opleve dette syn. To bagstive "Bellevue livreddere".

Næste dag kunne Krabben og Fame finde deres telt væltet. Detektiv-Krabben konstaterede tørt "Der må være nogen her, som ikke kan lide os". Få øjeblikke senere faldt brikkerne på plads. Krabben modtager klager fra Camping-mutter over natlig larm "Umuligt, for vi bor her jo faktisk ikke". Bastard demonstrerer DTU-looked. Lang T-shirt i bukserne, sandaler med sorte strømper og skrårem med mobilholder.

Isnogood. Splint og kvik. Tra la la la la Krabben var i stødet og demonsterer her "Ormen" på hønseskidningsbanen.

Billedet viser hvordan Krabben (efter at havde leget Karlson) falder ned fra Bryghuset's tag og lander på et bord... Medgivet - det er meget svært at se, men det var et fantastisk syn. Bedemanden fortæller om dengang en jaloux ægtemand kastede en skraldespand ind gennem hans vindue (for at hente sin kone) hvorefter bedemanden gennempryglede ægtemanden. Krabben lukker og slukker. Der bliver ingen afstemning i år, pokalen går uden diskusion til denne lille mand.