info

Nyheder Snuggle Audioarkiv Videoarkiv Billedarkiv Rent mel Links Backstage mail
 

Roskilde Posse 4000 / FEA Crew

Vi tegner Roskilde, vi er Roskilde

Vi fulgte de uskrevne regler og snød os ind på Ritz som 15 årige, drak os brændstive og deltog i de obligatoriske masseslagsmål ude på fortorvet. Senere dukkede fænomener som Gimle, Roadhouse, Arkaden, Exima med flere op, og som byens repræsentanter voksede vi med opgaven og indlemmede også disse -ofte tvivlsomme steder- i vores ruter; vores natteterritorium. At være på fornavn med lovens håndlangere var i kuriositet som man måtte vænne sig til som medlem af selskabet.

Selv om posen efterhånden er spredt ud over det meste af verden, er der dog stadig én ting som binder os sammen : vores fælles rodfæste i den gamle købsstad Bronxkilde.

 

Formål
Formålet med denne site er at udbrede diverse informationer og oplyse om begivenheder som kan have interesse for gutterne i og venner af RP/4000 og FEA m.v. Samtidig i håb om at kunne bevare og vedligeholde de stærke bånd der er mellem os - også dem som jo desværre ikke ses så ofte mere.

Men dette sted virker kun hvis I vil være med at vedligholde det! Send en mail når du har oplevet noget, når der sker noget, eller når der er sket noget! Så også de som ikke har mulighed for at være med hvor det sker, kan følge lidt med alligevel.

 

Venskabsbyer

Svaneke på Bornholm er vores venskabsby, og vi har gennem mange år gensidigt udvekslet borgere så vi kunne lære af hinandens forskellige kulturer. Umiddelbart virker det på os, som om vi har haft det største udbytte af denne aftale, men det er da ikke utænkeligt af Svanekeboerne har det på samme måde.

Vi har også en venskabsby på Grønland, men der er ikke lige nogen som kan huske hvad den hedder. Det skal blot nævnes, at hvis vi får problemer, så står der 4000 grønlændere parat inden for 48 timer, om de så skal komme i kajak.