Liller's vidner

 10.10 1993 Bjarne Liller er afgået ved døden 59 år gammel.

Lillers vidner startede som en beskeden samling personer, som simpelthen ikke kunne acceptere at deres guru og elskede melodist.. skulle være gået bort. I starten var der ikke mange som tog dem alvorligt, og tilskrev deres skepsis omkring mesterens død, at de var forblændet af dyb fortvivlelse og sorg. Men efterhånden som flere og flere veldokumenterede vidnesbyrd kom frem i dagens lys, var det meget svært selv for de mest pessimistiske fans ikke at se kendsgerningen i øjnene * Liller lever stadig *

Beretningerne om at Liller var blevet set forskellige steder rundt om i landet, begyndte at indløbe til vidnernes hovedkontor. Her blev de registreret, og et mønster tegnede sig. Det viser sig, at Liller enten blev tilbageholdt, eller blot holdt lav profil i tre måneder efter sin "død". Herefter begynder han at dukke op i det indre København, oftest bliver han set af fulde hjemløse, dette er dog ikke så overraskende i det han altid har haft et specielt forhold til alkoholikere. Senere er han med jævne mellemrum dukket op over det meste af  landet, dog har han af uransagelige årsager ikke vist sig på Bornholm.

Undertegnede var selv skeptiker indtil jeg havde den fantastiske oplevelse at møde Hr. Liller en sen aften uden for Københavns hovedbanegård. Heldigvis var jeg i selskab med to vidner (Dejblow og Louié). Mærkeligt nok gjorde mesteren ingen forsøg på at skjule sin identitet, tværtimod gav han sig til at tage armbøjninger på det regnvåde fortov, for at dokumenter at han stadig er i fin form. Det er nu ca. to år siden, men det står stadig ganske klart for mig, som en nærmest religiøs oplevelse (Det på trods af at jeg var sanseløst beruset).  

"B"

 

 

Hvorfor ? 

Teorierne er mange. Hvorfor dette fingerede dødsfald?

Svaret må henstå i det uvisse indtil dagen hvorpå en stjerne vil tændes over vesterbro, og mesteren vil dukke op med 10 bud under armen.

Medlemsskab af Lillers vidner er ganske gratis og kan ske ved at sende mail til webmaster.