info

Nyheder Snuggle Audioarkiv Videoarkiv Billedarkiv Rent mel Links Backstage mail
 

 
Bemærk
Dette site er kun på dansk. Hvis det var godt nok til John Mogensen, er det godt nok til dig!
Besøgende
 

en million milliard

 
Arkiv

FEA 1999

FEA 2000

FEA 2001

FEA 2002

FEA 2003

FEA 2004

FEA 2005

FEA 2006

FEA 2007

FEA 2008

FEA 2009


Nyheder

  25. November -  En hilsen fra Jamaica  

Fame har sendt os billede fra Jamaica og skriver:
En lille hilsen fra Jamaica. Det går super hernede, jeg får lov til rigtig meget og har mine egne 6-8 mand, måtte dog fyre en ny dude idag. Vi bor en halv times kørsel fra arbejdspladsen, nogle kilometer oppe på en bjergside. Vi flytter dog i weekenden, til noget bedre nede for foden af bjerget, hvor alle islændingene bor, de har også koner og børn der går hjemme.
Det er et sindsygt land, og man kan virkelig mærke at det er et u-land, de er psyko fattige.
Man går ikke ud efter det er blevet mørkt og man ser ikke ret mange hvide på gaden i dagslys. Alle de amerikanske turister, bliver inde på resortsne, og de er ved at dø, når man fortæller at man arbejder og bor udenfor murerne.
Vi bor okay sikkert, med stor låge og vagter, vi har tremmer for alle vores vinduer, og skal først låse os igennem igennem en låge, for at komme til vores hoveddør.
Men vi er alle tre glade for at være her, og nyder Søndagene, hvor jeg har fri, der betaler vi et lille beløb, og kan være på resortsne.
billede1, billede2, billede3, billede4, billede5, billede6, billede7.
  30. Oktober -  Hooligan tur  

Så dukkede billederne fra hooligan turen til Millwall op
  16. Oktober -  Papi Nissen  

Det er i hvert fald ikke Nissens skyld at befolkningstallet daler, han er atter blevet far. Denne gang til en lang sund datter på 3740 gr. 52 cm. Hun skal bære navnet Selma. Tillykke!
  3. Oktober -  No one likes us and we don't care  

Det forlyder at Fame lavede en Ole Thestrup i flyet, da vores udsendte delegation var på vej til Millwall F.C. Vi glæder os til billederne
  28. August -  Billeder fra FEAstivallen!  

Bedre sent end aldrig er hermed billeder fra Roskilde'10 - De blev i første omgang publiceret på Facebook, men da man aldrig kan vide hvor længe sådan en hjemmeside holder et det nok sikres også at arkivere dem her fredag, lørdag + søndag
  4. August -  Frode og alle de andre rødder!  

Barnie har tilføjet endnu et medlem til vildmandsfamilien. Med en kampvægt på 3460 g. fordelt på 52 cm. må vi forvente at han stille op i fluevægt den første tid
  6. Juni -  Dagens dude  

For anden gang i år har Bauer æren af at være dagens dude
  1. Juni -  Fame er far!  

Som det nok efterhånden er de fleste bekendt, blev Fame far til en dejlig lille datter den 27. maj. Lukka vejede 3800 gr. og var 54,5 cm lang ved fødslen. Her et billede af den stolte far og datter
  16. Maj -  Lidt billeder fra videoaften #13  

Videokameraet er efter et lille visit ude i byen, kommet hjem. Og der lå lidt billeder fra videoaften.
  15. Maj -  Nisse set i Boserup! (Dagens dude)  

Flere vidner påstår at have set en lille ondsindet nisse pile rundt i Boserup skov. Hvor usandsynligt det end lyder, er bevismaterialet overvældende.
  15. Marts -  Politirapporten á 5253,34 incl. moms  

Natten til den 7. marts observerer en patrujle noget usædvanligt i Roskilde midtby. Det drejer sig om en parkeret bil, som rokker voldsomt fra side til side. Ved nærmere øjesyn viser det sig at der vælter en panisk, rådvild, svedig mand rund inde i bilen. Han kan tydeligvis ikke finde ud af at åbne bildøren og er i stedet gået i gang med at forsøge at sparke sig ud i gennem siden på bilen. Forgæves forsøger de at tale mandspersonen til fornuft, men da det viser sig umuligt kontakter de i stedet bilens ejer - en vis hr. Søren Krigsgal Petersen. Han ankommer snart efter til stedet, og kan noget fortørnet konstatere at manden er en bekendt ved navn Pølle, som han tidligere på aftenen har givet et lift, og derefter ladet sidde da han var faldet i søvn. Og nu som tak, har molestretet store dele af interiøret i hans bil i hans paniske flugtforsøg.

Bevismateriale A
Bevismateriale B
  31. Januar -  Krøis - indtrådt i FEA-Fædre-Division  

Tillykke til Krøis og familien med denne lille velskabt pige. Hun lyder navnet Astrid Emilie og kom til verden i dag.
  22. Januar -  Husk Videoaften #13  

Sæt kryds i kalendern den 6. marts
  22. Januar -  Billedarkiv opdateret  

Efter 4 års stilstand er billedarkivet opdateret