info

Nyheder Snuggle Audioarkiv Videoarkiv Billedarkiv Rent mel Links Backstage mail
 

 
Bemærk
Denne site er kun på dansk. Hvis det var godt nok til John Mogensen, er det godt nok til dig!
Besøgende
 

en million milliard

 
Arkiv

FEA 1999

FEA 2000

FEA 2001

FEA 2002


Nyheder

24. December - Billeder fra FEA julefrokost

 

En dejlig middag tilberedt af Æggehvæs og en aften i god stemning, som desværre endte dramatisk fordi Buddy Holly havde en psykisk ustabil udsmider ansat. Se billederne og læs avisens fantasifulde udlægning her.


20. December - Louié og Louise smedet sammen

 

Det skulle være slut med at leve i utugt og Louié blev derfor viet til sin Louise. Med ønsket om mange gode år forude blev de riset i sænk.


11. December - Kulturudveksling (Velkommen i værkstedet)

 

Efter at have offentliggjort "Genhør med fortiden 1"  blev Deres webmaster kontakte af en ivrig fan af "Uffe og Glisse". Dette har resulteret i udveksling af materiale og dette kan nu nydes her. Igen må det bemærkes at det formentlig kun har nostalgisk interesse for kendere - vær dog velkommen til at prøve....


11. December - Billeder fra Silden

 

Silden har det fortsat godt i de varme lande!  Og han kan, som en af de eneste, finde ud af at sende billeder og hilsner til sine homies back home. Se selv - 1, 2, 3


10. November - Barnie gav tørt på

 

Der var udsigt til tæsk og ubønhørlig afklapsning da Barnie gik i ringen iført FEA T-shirt og Spandex. Og det krævede også blot et par lowkick og et halsgreb før modstanderen sad  saksen og vinderen var fundet. Nu glæder vi os til endnu en succes på Champions Night.


15. November - Dagens dude

 

Dagens dude er fuldstændig spændt op! Lad os benytte lejligheden til at ønske tillykke med den nye titel som husejer! Se flere fede billeder her.


7. November - Bowlingaften

 

Der var sammenkomst hos Dutz. Vi så "The Big Lebowski" og blev grebet af stemningen og tog spontant til bowling. Her proklamerede Louié, at han kun kunne spille i bar overkrop. Bagefter overvejede vi at tage til politi-fest, men forslaget blev dog nedstemt, som Haitham sagde "Det skal jeg eddermadme ikk', jeg er fucking efterlyst". I stedet videre til Rust, hvor der blev danset hephop. Se Billederne - kvaliteten er under al kritik, men havde desværre kun en telefon til at forevige øjeblikket.


31. Oktober - Silden vel ankommet til Yucatan

 

Som det er de fleste bekendt, har Silden netop påbegyndt sin livsdrøm som dykkerinstruktør i Mexico. Han har meddelt at han har det godt, og at hans spændstige håndværkerkrop indgyder respekt hos de lokale. Her driver han den af, og her dykker han.


30. Oktober - Billeder fra RUC03 - Bedre sent end aldrig

 

En lille samling udvalgte billeder fra en ganske fornøjelig aften. Det var som alle ved ikke som det plejer, men spørgsmålet er om RUC's årsfest helt skal afskrives, eller om den blot skal leves under nye præmisser. Det er i hvert fald værd at bemærke at der som altid var fri indgang og gratis sprut.


29. Oktober - Billeder fra Krøis + Uvilds fødselsdag

 

Bastard's sæt og Uvild's sæt. Billeder fra fights findes kun som levende billeder og må derfor vente.


15. Oktober - Sponsorat

 

Fars har velvilligt stillet plads til rådighed for os på hans place http://www.abusiness.dk. Husk at give en omgang hvis du møder dette face i byen!


15. Oktober - Nyt forum

 

Så skete det endnu engang - Rent mel blev udskiftet. Væk med reklamerne og samtidig væk med historikken... Som dog stadig kan findes her.


8. Oktober - Genhør fra fortiden del 5

 

Fra dengang vi opdagede, at Dampradioens udstyr kunne sættes ud af drift hvis man råbte tilstrækkelig højt. Bemærk at man kan høre udfaldet umiddelbart efter der bliver råbt STOR NAR.


5. Oktober - Genhør fra fortiden del 4

 

Dette er mere en kuriositet end noget andet, men ikke desto mindre meget relevant på denne side; Som repræsenterer ånden af 4000. Dette er lyden af en legende, dette er lyden af en mænd vis navn er blevet indskrevet i det danske slangsprog, dette er lyden af the one and only Bess som laver beatbox.


3. Oktober - Billeder fra Bjarne Dams 33 års dag

 

Havde godt nok givet udtryk for at disse billeder ikke ville ende på hjemmesiden. Men det var uundgåeligt.
Til gengæld er der kun bragt ét billede af aftenens hovedperson.


14. September - Genhør fra fortiden del 3

 

Fra dengang Fona ringede til Burgens far.


12. September - Videoarkiv opdateret

 

Et gensyn fra videoaften #5 er hermed tilgængeligt. Er gået over til divx hvilket betyder at filerne fylder noget mere, men at kvaliteten til gengæld er væsentlig bedre end realplayer.


6. September - Genhør fra fortiden del 2

 

Fra dengang en dag ikke var komplet, før man havde ringet og tilsvinet Dampradioen.

Robin sender hilsen til Batman (739 kb)


6. September - Opdatering

 

Har flyttet filer så Billedarkiv + Videoarkiv atter er tilgængeligt.


1. September - Dagens dude

 

Knuseren skulle giftes og Mogens blev spillet videre... mer'


30. August - Genhør fra fortiden del 1

 

Har rodet i arkiverne og fundet nostalgiske minder. Nye lyttere finder det formentlig ganske uinteressant, men kendere vil vide at det her er kvalitetsbevist underholdning... Poul & Georg rocker i stereo på WeekendFM!

- Tyrkefar leder efter Tyrkeven på smudsige steder - 4,71 MB
- Tom Poulsen (Poul Thomsens bror) - 2,32 MB
- Uffe og Glisse tester julemandens legetøj - 5,11 MB


24. August - Er Brian udvandret?

 

Custom made?


20. August - Billeder fra Sildens Grill-getdown / Vans fest

 

Dagen hvor vi fik øjnene op for hvad ThermaPower kan gøre ved et velfungerende menneske og dagen hvor Louié præsenterede en ny ven. Se billederne.


17. August - Skipperline

 

Lauras ønske gik i opfyldelse og nedkom natten til søndag med en pige. Så bliver det spændende at observere om en piges milde natur kan overvinde de bronxagtige gener som hun er blevet udstyret med... Lad det være usagt om det er en tilfældighed at hendes fødselsdag sammenfalder med en djævelsk Bastard....


11. August - Billeder fra Dejblow's suprise

 

Han troede vist et øjeblik at FEA var en samling uengagerede gniere. Men så skulle der være fest, med grill og gaver og død hånd til Fame Karlsen. Se billederne.


11. August - Billeder fra TrashTour '03

 

Tour'en som nok i høj grad vil huskes fordi Rolf var ved at blive parteret og nedfrosset af en rockerkvinde på flugt samt hendes medsammensvorene rednecks med kun én tand. Se billederne


11. August - Billeder fra Wood Wood 1 års dag

 

WoodWood 1 år - se billederne.


2. August - Vans arrangement med Silden

 

Silden har via sin bror hooket op med Vans Festival afterparty den 15. august - og det hedder sig "bare tag dine psykovenner med". Så tag fat i Silden hvis du er game. Der er minsandten også et jam dagen efter.


30. Juni - Festivalen

 

Vejret var i orden, stemningen var i orden... Billederne er fra lørdag/søndag


24. Juni - Dagens dude

 

Jeg sover ikke, jeg hviler mig bare


18. Juni - Det er så herligt at følges ad

 

Billeder fra Knuserens bryllup/barnedåb


17. Juni -Videoaften #6 dokumenteret

 

Billeder fra Videoaften #6


15. Juni - Regel nummer 1 - Nægt alt!

 

Check stodderen her som er bedre til at benægte alt end Jørgen, bare ærgeligt han er så dum.


10. Juni - En lektion i ondskab

 

Blockbuster - så er underholdningen hjemme.


5. Juni - 9 dage til videoaften

 

Brikkerne er ved at falde på plads - stedet er fundet. Vi skal for første gange afholde videoaften i hovedstaden. Uvild ligger hus til og får ved samme lejlighed indviet sit place. SnuggleHouseWarming, hvad mere kan man ønske sig? Mød op kl.19:30 på Frederiksborgvej 19, 2400 KBH NV. Ses der!


5. Juni - Billeder fra Nissens 30års dag

 


4. Juni - 10 dage til videoaften

 

Videoaften er lige rundt om hjørnet - og der er som altid meget nyt og gammelt på programmet. Lokaliteten er stadig uvis - men vær beredt! Indbydelsen


4. Juni - Bliv streetsmart til festivalen

 

Dejblow har indtaget restlageret af Roskilde T-shirts. Kontakt ham hvis du ønsker at købe. Prisen er 75 kr. for én, 100 kr. for to. Der er også et par hættebluser (med hæt') til de hurtige.


4. Juni - Dagens dude

 

Skal du aldrig holde en fest for dine rigtige venner?


25. April - MC Einar på plænen m.m.

 


22. April - Dokumentation fra påskefrokost

 

Hold da kæft!

18. April - Louié nu også som far!

 

Louié og Louise er netop blevet forældrer til en velskabt pige, 53 cm. Helt tynd, helt lang, helt god!
Tillykke med det!

16. April - Glistrup ser tilbage

 

Glisse's erindringer er at finde under Snuggle -> Mere om Glisse
Det er aldeles god underholdning! Ikke mindst at høre om Glisses lykkeligste dag, hvor han var med til at vinde over Nexø i fodboldtunering. Kan stærkt anbefales!!

5. April - Até logo Dutzki love

 

Så kunne Dutz ikke klare det længere. Han tager tilbage til det forjættede land på mandag. Med lidt held får vi nogle fyldige rapportager derfra... God tur, vi ses om halvanden måneds tid.

1. April - Big brother eller service til FEA?

 

Et yndet udflugtsmål er blevet udsat for informationssamfundet. Dermed er det blevet lettere at blive hjemme og alligevel deltage i festlighederne. Og dem der deltager skal blot huske raidhue, men behøver til gengæld ikke selv at medbringe kamera.

23. Marts - Videoaften #6

 

Den 14. juni en dato du bør reservere i kalenderen. Vi satser nemlig på at det bliver dagen for næste videoaften!

19. Marts - TrashTour 2003

 

Det ligger fast at TrashTour 2003 vil finde sted i weekenden 26-27 juli. Da det tidspunkt passer bedst ind i Svanekes populæreste par's kalender.

17. Marts - Ny FEA-server

 

Vores web-server har flyttet adresse og bor nu hos Knuseren. Det burde ikke give anledning til nogen ændringer bortset fra at vi forhåbentlig får en bedre oppe tid. Hjemmesiden findes stadig på www.feacrew.dk. Meld tilbage hvis du opdager problemer, f.eks. manglende billeder eller links som ikke virker. Indtil videre lever vores gamle web-server videre på vvv.feacrew.dk dermed har du et alternativ hvis der skulle være problemer med den primære server.

2. Marts - Retrospect 2

 

Endnu et flashback...
Snuggle Imports satser på oldschool...

23. Februar - Fastelavn i haven

 

Krabben havde taget fint initiativ, og der var atter liv og glade dage i haven. Vel og mærke uden afbrænding af inventar og umådeholden alkoholindtag.


22. Februar - Flavor husvild?

 

Så oprand dagen som Flavor har frygtet det meste af sit voksne liv. Herren er nemlig nået sit 30 år, og som om den fremskredne alder og alt hvad det fører med sig, ikke var nok. Så betyder det også at han bliver nødt til at se sig om efter et nyt logi. I hvertfald hvis mor holder fast ved sin beslutning. Held og lykke til Flavor herfra.

21. Februar - HMVFellas site hacket og flænset og lukket

 

De sejede sig, men det skulle de ikke! Se selv

Pølle : Thank you for participating in Conspiracy level 2 - Consider yourself game-over!


16. Februar - Retrospect 1

Ugens snas?

14. Januar - Billeder fra WoodWood

Uvild har tømt kameraet, se billederne her

9. Februar - Turbo og gangsteren giver tørt på

 

 

 

 

Det lykkedes Turbo at få guld og Dupont at få sølv... Men det gælder jo bare om at være med. Tak til Bif for fotorapportagen.


1. Februar - Nytårsaften på Copacabana


26. Januar - Hjemmeside nyt look

Et frisk pust?

14. Januar - Billeder fra Brasilien

Hermed lidt stemningsbilleder fra Brasilien. Det er dog kun en brøkdel af de billeder som blev taget.

14. Januar - Billedarkiv opdateret

Billedarkiv er opdateret så 2002's store begivenheder kan findes der.

8. Januar - Karl O. Junior

Lorten har fået en datter. Yderligere detaljer må vente til den lykkelige far melder sig..
Tillykke herfra!

5. Januar - Seværdig udstilling?

Er man ved at fortvivle over mængderne af gammelt ragelse, der hober sig op i pulterkamre og loftsrum, er der trøst at hente i Albertslund. Kommunens kunstkonsulent har inviteret to notoriske samlere til at udstille på Albertslund Rådhus. Det drejer sig om Valomanden alias Martin Gunnarsen og antropologen Kirsten Marie Raahauge. Valomanden blev kendt i bredere kredse, da DR lavede en dokumentar om ham. Han er autist og samler på singleplader, fotografier af sorte nummerplader, blændede vinduer, motordrevne lokomotiver og gamle ugeblade. Martin Gunnarsens største samlermani er dog Valo-pakker, som han har samlet på i over 40 år...

Valomanden - Martin Gunnarsens samling. 16. december til 17. januar 2003. kl.9-22 fri entré. Albertslund Rådhus.

Læs hele artiklen her. Tak til Øm motherfuckers
 

3. Januar - Brasilien-crew retur..

Efter en forrygende tur, er Deres udsendte tilbage i Danevang. Kort fortalt havde vi en forrygende tur, hvor vi mødte en masse hjertevarme og imødekommende mennesker. Det er meget svært at summere med ord, så forhåbentlig vil billederne snart være at finde her...

Overvejede at lave en "Dagens bål" sektion her på site. Men med så heftigt billedmateriale, vil det være unfair at gå vores venner fra Øm i bedene.
P.S. Brasilien kan stærkt anbefales.
 
 

2. Januar - Diverse...
  Det forlyder at Thorsted har været hjemme i julen, og at han blev indtaget af Yankie - som åbenbart blev så begejstret at han tog med tilbage.

Undertegnede har ved selvsyn konstateret at Barnie lever i bedste velgående. Han fortsætter sin rejse mod Melbourne/Australien i løbet af de nærmeste dage.
Det lader til at alle har overlevet nytårsaften uden mén. Krabben har fået en ny flænge i face, men denne gang under mere fredelige omstændigheder, sammen med Magnus på fjordisen ("Bare roli' Magnus, det bar' en lill' petter flænge i fars face")
 

1. Januar - Godt nytår...

Endnu et år er omme - som tiden flyver i selskab med FEA / RP4000...

På trods af vores efterhånden fremskredne alder, blev 2002 også et begivenhedsrigt år (check evt. rent mel/2002 arkivet), dette var også året hvor vi valgte at tilstræbe flere muligheder for fremtidige arrangementer i form af en indbetalingskonto. Denne vil forhåbentlig være med til at 2003 også bliver et år med mange fornøjelige timer i selskab med FEA - både for true regulators men bestemt også for alle vore venner.