info

Nyheder Snuggle Audioarkiv Videoarkiv Billedarkiv Rent mel Links Backstage mail
 

 
Bemærk
Denne site er kun på dansk. Hvis det var godt nok til John Mogensen, er det godt nok til dig!
Besøgende
 

en million milliard

 
Arkiv

FEA 1999

FEA 2000

FEA 2001

FEA 2002

FEA 2003


Nyheder

22. December - Dagens dude

Det må vist være årets sidste Dagens dude

12. December - Total old (Sct.Jørgens) School

Vi har taget retrobrillerne på og genser Finn fra Reden samt Krabben med hår (billedet er dog  efter hans skoletid). Historien til det første billede er at Bastard og Dalle lavede opslaget og kopierede det i et halvt hundrede eksemplarer som blev sat op over hele skolen. Finn var mildest talt ikke glad.

17. November - Årets presse-FEA-Foto 2004

Året går på hæld og vi skal i den anledning kåre årets pressefoto. I første omgang skal vi have nomineret en snes billeder eller flere, som derefter vil bliver udstillet til afstemning. Alle besøgende er velkomne til at nominere et eller flere billeder. Det kan enten ske ved at sende et link eller selve billedet til webmaster@feacrew.dk eller ved at at linke til billedet på Rent mel.

Her en oversigt over de fleste af de billeder som er blevet offentliggjort på www.feacrew.dk i år:

Nissens bryllup
Havefest hos Lis
Nissens Polterarbend
Udflugt med døden - Face's sæt
Udflugt med døden - Dejblow's sæt
Udflugt med døden - Pølle's sæt
Udflugt med døden - Uvilds sæt
Festival
Bryllup/Fødselsdag hos Dutz
Død hånd
FEA i Zulu-Bingo
Dutz + Bastard i Brazilien
Viking Fight
Dalles julefrokost
Silden i Mexico

Note: Et link oprettes ved at højreklikke på det pågældende billede og vælgte "kopier genvej". Derefter kan det indsættes i mail eller på Rent Mel med ctrl+v. Sæt < > uden om linket på Rent Mel, dermed kan man klikke på det.


28. Oktober - Dato for FEA-Julefrokost - Update!

Sæt kryds i kalenderen den 20. november. Sådan så det ud sidst. Det foregår traditionen tro i bokseklubben.

3. Oktober - Billeder fra Nissens bryllup

Så er der langt om længe billeder fra Nissens bryllup / SweetTour '04.

23. August - Ryger Reggea

Så er den der sgu! Mike har været i arkivet og det er med stolthed vi kan præsentere "Det brænder i min pibe" i original fremførsel af MC Bass, DJ Erik og Martyfine. Man fristes til at sige - voldblæret mix!

22. August - Billeder fra Lis havefest samt annoncering af Togaparty

Lis havde ikke sparet på noget og gæsterne kunne glæde sig over en veltilrettelagt fest med et stort udbud af mad, musik, diskolys og drikkevarer. Se billederne.

BEMÆRK! Nåede du ikke med i går, eller kan du bare ikke få nok? Så bliver teltet stående i Lis have en uge mere - og på lørdag den 28. august, afholdes der togaparty (anden udklædning er også tilladt) og vi drikker resterne (som så vidt vides skulle være ganske betydelige)

17. August - Dagens billede

Check dagens billede.

12. August - Plan for Lis aka Kølles grillfest - OPDATERET!

Det er nu officielt at prisen for at deltage i Lis grillfest vil koste mellem 200-300 kr. Man skal blot medbringe sit eget kød, samt en eller flere kvinder! Tilbehør til kødet + sprut ad libitum og telt over hovedet er inkluderet i prisen. Adgangsbilletten for stodderere, er en eller flere kvinder. Kontakt Lis for yderligere info (se 10. juli)

11. August - Billeder fra Nissens polterarbend

Billeder fra Nissens polterarbend. Der er iøvrigt stadig masser materiale på video samt de fire  forseglede engangskameraer.

11. August - Status på SweetTour 2004 - Fra nu af, skal der altid dahmer med

Det var bestemt ikke en TrashTour i den traditionelle forstand, men vi hyggede og morede os -  og havde endda fornøjelsen af at gense goboismens fader ud på de små timer lørdag nat. Tak til Nissen + Tanja for et uforglemmeligt bryllup! Billeder følger!

24. Juli -Nye billeder fra 'Udflugt med døden'

Face har fremsendt sin version af begivenhederne, det er altid rart at få nye vinkler på gode minder.

20. Juli - The Rappin' Trucker - King Of Truckability

Gør dig selv den tjeneste at høre bare det første nummer. For så er du hooked på Buck Truck aka The Sleazy Weasel.

10. Juli - Billeder fra FEAstival/2004

Det er ikke mange billeder, men lidt har også ret. Hvis du er i besiddelse af yderliger materiale, så tøv ikke med at fremsende.

10. Juli - Grillfest hos Lis - ny dato

Lis byder op til grillparty den lørdag den 21. august. Vi starter med spil og hyggelig samvær i haven kl. 14.00.
Medbring selv kød + drikkevarer + kvinde(r), Lis leverer salat og hygger om gæsterne.
S.U. Senest den 10 august - Lis : 22347272

1. Juli - Så det FEAstival - og nu skal vi rigtig ud og drikke os fulde

I anledning af FEAstivalen er det på sin plads med en advarsel!

19. Juni - Boganmeldelse Nynnes Dagbog 2 ****

Vi har valgt at anmelde bogen Nynne's dagbog 2, som af flere kritikere beskrives som "hylende skæg!". Langt mere interessant er det nu, at deres undertegnede B'astard, optræder i bogen. På et tidspunkt vælger bogens hovedperson at gå på dating, og stopper (som så mange andre håbefulde ungmøer) op ved en ganske særlig profil.
På trods af, at undertegnede ikke har læst bogen, får den 4 stjerner (ud af 5) for at udvise særdeles god smag. Det eneste som trækker karakteren ned, er at forfatteren tydeligvis har blandet Bastard's foto sammen med et andet (Ligner en myg?!).
Se bevismaterialet.

16. Juni - Billeder fra Dutz + Annie's bryllups- og fødselsdagsfeast! 

En dejlig FEAst i gode venners lag -  se selv.

16. Juni - SnuggleDay regnskab! 

Langt om længe lykkedes det at få returneret depositum for bussen - udelukkende søvhed fra selskabets side. Og dermed kunne regnskabet for SnuggleDay lukkes. For dem det måtte interessere hvad det koster at arrangere sådan en tur, findes regnskabet her. Det kan måske virke som inspiration for de næste som skal arrangere "VikingTrip" - hvem melder sig?

25. Maj - Grillgetdown hos Lis/Kølle UDSAT! 

Grundet anden festivitas er Kølles Grillparty udsat. Datoen vil snarest blive annonceret her på siden!
Hvad siger du? Ved du ikke hvem Kølle er? Det er ham som fixer maden.

22. Maj - TrashTour '04

Snuggle "videoaften" #7 er nu klar og kan erhverves for den beskedne sum af 30 kr. Ud over show'et fra SnuggleDay, er der også en halv times uddrag fra selve dagen. Skiverne er i DVD format og burde kunne spilles i alle typer DVD afspillere.
Kan enten afhentes direkte hos Bastard eller ved at indsætte 50,- på FEA-kontoen 2280 4374 729 824  (20 kr. til porto).

19. Maj - TrashTour '04

Som følge af Nissens bryllup, er TrashTour henlagt til uge 32. Et forslag lyder på at tage derover i starten af ugen, omkring tirsdag den 3. august og tage hjem søndag den 8. eller mandag den 9. august. Ladies ankommer fredag, hvilket giver os ca. 3 dages tid til dybe samtaler kombineret med total flipud (= goboisme).

11. Maj - Dutz & Annie forever

Dutz fik sin prinsesse fra Brasilien og Annie fik... DutzkiLove. Tillykke fra FEA og må de leve lykkeligt til deres dages ende.

17. Maj - Hilsen fra Carl-Mar

Carl-Mar har sendt os denne hilsen - og man kan kun være fuld af respekt for en mand som efter ét besøg af 45 dødsstive stoddere i FEA-mode, stadig er gæstfri!

Det er jo dejligt for mig at være sammen med rigtige mænd, der tør være anderledes, gøre oprør, stille spørgsmåletegn, ved  hvad  lykken er for hver enkelt og tage konsekvensen og udleve det - uden at genere andre.
Mange af jer har sikkert være graffittig malere, punkere, rockere, soldater og ting hvor mænd gerne må være mænd både på den følsomme måde og den primitive platte måde. jeg tror mænd har brug dybe samtaler om livet kombineret med total flipud... Vi ses pludselig, også til filisofiske samtaler.

Hvis det var udflugt med døden, så bliver næste gang vikinge trip hos carl-mar

PIK er GUD

15. Maj - Mere SnuggleDay

Dejblow's sæt - Bemærk de fine hudbilleder af stripper m.fl. samt en lille film med Goboismens fader.
Efter mange opfordringer er her også en lille bid med Bas - Pansersvin

13. Maj - Grill getdown hos Lis/Kølle

Som nogen måske erindrer så bød Lis alle deltagere på SnuggleDay til Grillfest i hans place (i Rødovre) lørdag den 12. juni. Invitationen gælder også dahmer og alle deres veninder! Medbring selv grillsøv og drikkevarer. Lis sørger for grill, øl og god stemning.
Spørgsmål og tilmelding til Lis på telefon 22347272.

10. Maj - SnuggleDay vel overstået

Har forsøgt at få overblik, og kan konstatere at arrangementet forløb over al forventning. 43 stoddere + chauffør dukkede op, og der blev drukket ca. 20 litter sprut og godt 700 bajere - i betragtning af at ikke alle drak, må det siges at være en fin indsats.

Stort set alle har meldt om blå mærker, mindre forstuvninger, ømme lemmer og et par enkelte trykkede ribben.
Carl-Mar, som har set lidt af hvert, mente nok han kunne tæmme de uterlige drenge - men han havde heller aldrig mødt FEA-Crew og de fyrretyve regulators...

Håber snart at modtage billeder hvorefter de hurtigt vil blive offentliggjort.

Alle som kunne tænke sig en kopi af Snuggle#7 kan skrive eller ringe til Bastard. De to CD'ere vi kunne erhverves for 30 kr. (Bemærk dog at de mest intime scener er fjerne af censuren)

Tak til alle for en dejlig dag, ikke mindst chaufføren som leverede fin kørsel og stemning. Kun en enkelt bule i bussen - som vi dog slipper for at betale.

Se Pølles billeder / Uvild's billeder.

6. Maj - SnuggleDay nærmer sig

Det lader til at det endelige antal deltagere bliver 46. Flavor gik i bumse-mode og meldte fra i sidste øjeblik (Nå guuud!), Biff lader øjensynlig som ingenting (man undres), Thorsted har meddelt at han ikke kan nå frem i tide...
 DMI lover os ikke de beste odds, men med fornuftig påklædning går det fint!

2. Maj - Barnie knuste sin modstander

Der var lagt op til en stillig affære i mondæne omgivelser da Viking Fight V udspillede sig på  5 stjernede Marriott Hotel. Men Barnie's modstander ønskede nok alligevel at han var blevet hjemme, da han blev nedkæmpet uden nåde af den skånselsløse computerekspert. Skæbnen havde ellers forsøgt at hjælpe tyskeren, idet Barnie havde brækket sin finger ugen op til stævnet, men ligesom i filmene gør det kun helten endnu mere sur!

2. Maj - SnuggleDay udsolgt

Efter et par frafald og nye tilmeldinger er deltagerantallet på magisk vis endt på de maksimale  49 stodderfuckers. Husk at arrangementet starter den 8. maj, bag Roskildehallerne præcis kl.11.00. Dresscode: Hillbilly - mere praktisk end smart.

27. April - Glisse overgir sig aldrig

Mogens Glistrup har meldt sig ud af Fremskridtspartiet, som han dannede for 32 år siden. Glistrup er dog ikke færdig med politik. Han vil i Folketinget igen - men under nyt flag - læs mere.

26. April - Gå til lægen med de hænder

 "Min finger er begyndt at lugt meget gremt. Det er ik godt"

18. April - FEA i Zulu-Bingo

Tøserne hvinede og stodderne gispede da Mr. Pain holdt fingeren over flammen i frygtingydende 15 sekunder. Se selv her - og læs pøbelens reaktion her.

2. April - 46 Tilmeldte til SnuggleDay

Der er nu 46 tilmeldinger til SnuggleDay. Det vil utvivlsomt blive en dag som går over i historien, så hvis du mener at du hører til på en af de resterende 3 pladser så kom i gang. Der er blevet indbetalt en del på kontoen (se 10. Marts) men der er stadig folk der mangler (Nå guuuud) - se at få det klaret så vi ikke behøver spilde vores tid med at rykke dig!

Bemærk: Regnskabet vil blive offentliggjort efter arrangementets afholdelse, det er ikke tænkt at der skal være overskud - hver en krone vil blive brugt på dagen!

10. Marts - Billeder fra Brazil

PICT0242.JPG

 Billeder fra Dutz & Bastards tur til Brasilien... Mere følger på Videoaften!

10. Marts - SnuggleDay betaling


Der er åbnet en konto til indbetaling til SnuggleDay, alle tilmeldte som ikke betaler til FEA-kontoen skal snarest indbetale 500,- på kontonr. 2280 4374 729 824. Der kan naturligvis også afregnes kontant med Bastard eller Louié. Det er vigtigt at vi får alle indbetalinger hurtigst muligt så vi har overblik over præcis hvor mange som deltager, og så vi kan betale depositum til kirken...

HUSK AT SKRIVE DIT NAVN PÅ INDBETALINGEN!
 


11. Februar - SnuggleDay annonceret


Det bliver sjovt, det bliver vanvittigt, det bliver underholdende. Kender du FEA så må du hellere melde dig til her!

Invitationen
 

4. Februar - TV3 20:00 Når pæne mænd slås


De er ultimate fighters og de kæmper, til modstanderen er uskadeliggjort. Følg de optrænede fightere i forberedelserne op til kampstævnet Viking Fight i Cirkusbygningen. Vi møder bl.a. ambulancemanden Thomas, der til hverdag redder folk. I weekenden smadrer han dem. Mød også IBM-konsulenten Rune, der efter arbejdet smider jakkesættet og får kontant afregning i ringen. Insider er TV3's rå og tempofyldte reportageprogram, der bringer os med ind i en lang række miljøer, som hverken vi eller andre normalt har adgang til. Reportagerne i Insider går tæt på mennesker, der gør en forskel i dagens Danmark. Mennesker, der har en mission eller mennesker med en usædvanlig skæbne.
 

1. Februar - Vikingfight

Der var vel næppe nogen som havde gætte på at Barnie skulle møde selveste Lucky Luke i ringen, men han tog det som forventet i stiv arm og manden som er hurtigere end sin egen skygge, måtte gå hjem med blodtud og blomkålsører...
Se selv...

21. Januar - Billedarkiv opdateret

Billedarkiv er opdateret så 2003's store begivenheder kan findes der.

20. Januar - Frikadeller, øl og knuste kugler

 

Der var lagt i ovnen til en fornøjelig aften da Dalle bød op til julefrokost. De som klarede den så langt som til bowlingcenteret fik en oplevelse ud over det sædvanlige. Ikke mindst var det interessant at iagttage hvor stor tålmodighed et barpersonale kan have. Desværre var der røg i rummet, hvilket forstyrrede biltzen.


20. Januar - Billeder fra Roskilde FEAstival 2003

 

Dalle fik langt om længe tømt sit engangskamera fra festivalen, og det genkaldte dejlige minder om en gratis buffet.


19. Januar - Viva Silden, Viva El Mexico

 

Silden har sendt os disse betagende billeder fra hans færd. Det ser feeedt ud!