info

Nyheder Snuggle Audioarkiv Videoarkiv Billedarkiv Rent mel Links Backstage mail
 

 
Bemærk
Denne site er kun på dansk. Hvis det var godt nok til John Mogensen, er det godt nok til dig!
Besøgende
 

en million milliard

 
Arkiv

FEA 1999

FEA 2000

FEA 2001

FEA 2002

FEA 2003

FEA 2004

FEA 2005


Nyheder

  19. December  - Helt lang - helt tjynd  

Forleden kunne vi følge hvordan Silden (med lidt assistance) jog voldspsykopaterne fra ungdomshuset på flugt ud af Jærgersborggade. Og i går kunne han fejre endnu en triumf. En velskabt datter som kommer til at bære navnet Iben. 55 cm, 3318 kg.

  27. November - Hilsen fra Irak  

Krigsgal har betænkt os med en lille hilsen fra krigszonen. Den VIP er mere sikker end hvis han lå pakket ind i vat i Fort Knox.

  3. November - TrashTour'07  

Det nye katalog fra ScanRejser er kommet. Der kan man blandt andet vælge mellem busrejser til Stettin, Berlin, Prag m.m. for ca. 1100 kr., eller flyrejser til Prag, Krakov, Budapest, London, Paris m.m. for ca. 2500 kr.. Alle sammen i juli/august for 4-5 dages ophold incl. hotel og morgenmad.  Check det ud og lad os finde ud af hvor turen skal gå hen!

  21. Oktober - Billeder af lille Lis  

Den 9. juli blev Lis far til en søn. På grund af ferie og mange andre dårlige undskyldninger, forbigik FEA Nyhedsservice begivenheden i tavshed. Det beklager vi meget, men har nu til gengæld den store glæde at kunne vise billeder af den lille som har fået navnet Victor. Gæt selv, En vis lighed, Far og søn.

  20. Oktober - Wascator 1 år  

Som tiden dog flyver. Det er allerede et år siden Thorsted & Bo åbnede Wascator. Og det har været et år med succes. Fik en varm modtagelse af de lokale og fine anmeldelser i medierne. På lørdag kl. 14 fejres dagen på behørig vis i Wascator.

  13. Oktober - Homofile hilsner i Roskilde Avis?  

Man har forsøgt at more sig på Louié og Bastards bekostning? At nogen overhovedet har det behov kan i den grad undre? Under alle omstændigheder er disse billede at finde i weekendens udgave af Roskilde Avis: Hilsen til Louié - Hilsen til Bastard - Hilsen til Louié & Bastard. Vi har nu det fulde overblik over kollaboratører som har deltaget i dette komplot - Men mærk jer disse ord: Der vil blive slået hårdt ned! 

  5. Oktober - Dato for julefrokost  

Julefrokost bliver afholdt den 25. November. På mange opfordringer bliver det strictly F.E.A. denne gang. Det bliver så schön så schön. Kontoen yder bidrag til dem som har gjort sig fortjent.

  29. September - Dupont åbner skibutik  

Den 6. oktober byder Dupont ind til åbning af hans nye butik og FEA-Crew er inviteret! Der vil være optræden af kendt DJ. Check invitationen.

  27. September - Gangsterrapperens historietime  

MC Bass og Mix Master Mike har produceret en ny skive. Check www.mcbass.dk, hvorfra det er muligt både at høre og købe den.

  21. September - Videoarkivet opdateret  

Det har længe været tiltrængt med en opdatering af videoarkivet og nu da f.eks. YouTube har givet os en håndsrækning i form af fri plads til videoer, er der ikke længere nogen undskyldninger. Check arkivet og gense lidt nyt og gammelt.

  19. September - Nye vidnesbyrd fra Roskilde ´06  

Pip har afleveret sin oplevelse af FEAstivallen - og der er mange fede billeder, blandt andet da Krabben indtager Volbeat! Check dem ud!

  15. September - Så skal den være der  

Nedtællingen er i gang. Videoaften på lørdag kl.18:45 - Bokseklubben, Kassernen. Vær der til tiden! og husk drikkevarer + 50 kr. til entre + Heinz tomatketchup (det sidste gælder kun Diesel)

  31. August - Brev fra mesteren  

Denne gang var brevet ikke til justitsministeren, men til os. Hr Engles har skrevet en lille hilsen, og hvis du ikke har overblik, så har du ikke været nok til videoaften! Og bør snarest tvangsindlægges til at se alt.

  27. August - Billeder fra Najas 30 års fest  

Det var lyserødt og det var festligt. Det sluttede ikke som det plejer, Louié holdt til den lyse morgen og Gumme dansede kvinderne trætte.

  23. August - Billeder fra Gumme 35  

Endelig billeder fra Gummes fest! En munter fest i selskab med alskens godtfolk

  23. August - Billeder fra TrashTour '06  

Endelig billeder fra TrashTour '06

  25. Juli - Invitation til Snuggle Videoaften 10  

Det går løs den 16. september kl.18:45 ved bokseklubben på kasernen. Kom præcist! Ikke noget med at komme daskende 10 min. senere, så er døren lukket. Der vil også denne gang være en beskeden entré på 50 kr. som går til leje af lokale samt en enkelt udskænkning!

Medbring blot drikkevarer og naturlig nysgerrighed - det blir' sjauw!

  19. Juli - Optræk til Snuggle Videoaften 10  

Stik mod al sædvane er en stor del af næste videoaften allerede klippet og klar, vi mangler blot tid og sted. Og et godt bud er den 16. september. Kender du et velegnet sted så sig til. Her er et par af dem, som glæder sig til at tage godt i mod os! #1 + #2

  13. Juli - Nettet har gjort det igen  

Sad du lige og funderede over hvad du skulle bruge resten af dagen til? Glem dine bekymringer og klik her: 80'er musik videoer

  10. Juli - Hundetyvene dømt  

Panserne "glemte" at underrette os om den forestående retssag, så der blev desværre ikke mulighed for at møde op i retten og se forbryderspirerne an. Det var som forventet en alt for mild dom, havde man dog blot været bøddel i den sag!  Roskilde avis 7. juli.

  3. Juli - Femte rapport fra Roskilde FEAstival  

Til dem som fejlagtigt har fået opfattelsen at FEAstivallen kun varer 3 dage skal det oplyses at det var et brag af en koncert da Orange lukkede søndag aften - over 2,5 times intenst show med sublim surround lyd og flotte visuelle effekter. BT's anmeldelse, EB's anmeldelse 

Ellers skal det blot nævnes at Krabben endnu engang måtte flygte over hals og hoved fra camping, da han blev genkendt under redningsaktion af cykel.
 

  2. Juli - Fjerde rapport fra Roskilde FEAstival  

Denne gang ikke ledsaget af billeder, i det kameraet er forlist i natten. Døgnet bød på en genopstanden Louié, en forsvunden Fame og Diesel + Mugge look-alikes. Der var generel træthed i geledderne. Vi fik lidt med, med Dalle og Elvis som tog den over hegnet, havde også fornøjelsen af Lorten og Levent - som havde set sig sure på de kendte i Mediebyen.

  1. Juli - Tredie rapport fra Roskilde FEAstival  

Så var det tid til Volbeat, hvor Krabben endnu engang formåede at kæmpe sig vej til scenen (hvilket vagterne bestemt ikke brød sig om). Louié for fuld musik (et kort men underholdende møde) og så var der den søde og servicemindede Alba - "Alba du ligner en pose lort" - Og så skræmte Bulldog kunderne væk - "Løb væk fra mig. I bliver skudt, kødet er fordærvet". Rolf kom næsten ind, og så alligevel ikke - billederne

  30. Juni - Anden rapport fra Roskilde FEAstival  

Arbejder I her?

  29. Juni - Første rapport fra Roskilde FEAstival  

Krabben måtte flygte fra sin vagt da hans arbejdsgiver ville klippe hans armbånd. Det fandt de anledning til, da de overraskede ham i en lejr hvor han havde afklædt sig sin vest, skruet ned for walkien og sad og indtog bajere. Derefter måtte Krabsie flygte over hals og hoved med security i hælene.

  25. Juni - Roskilde FEAstival - udsigt til sol  

Glemmer du? Så husker nettet : Bradder og diverse...

Check lige vejrudsigten!

  18. Juni - Site næsten oppe

Så kører vi igen. For fuld skrue'

Tak til Gumme for en formidabel fest! Forhåbentlig kommer der snart billeder.

  23. Maj - Mini LOC of FEA

Så begynder det at ligne noget for 'FEA next generation'. Nissen & Tanja har leveret en velskabt dreng på 3800 gr.

  4. Maj - Tur til Sverige

Krabben har påtaget sig at arrangere en Sverigestur for FEA - boys only. Den vil finde sted den
9. - 11. juni hvis og såfremt der er tilmeldinger nok. Så NU er det tid til at meddele Krabben om du kan deltage eller ej. Der er ikke tid til den sædvanlige søvagtighed, og du skal ikke forvente at bliver ringet op og mindet om det! Planen er at fylde bilen med mad og drikke og isolere os fra samfundet et par dage, til dybe filosofiske samtaler og flipud. Kort sagt - kærlighed mellem mænd.

Bemærk at denne tur ikke er den som Skipper planlægger omkring August/September hvor vi påtænker at inviterer koner og børn.

  14. April - Snuggle on the wall

Så brød Snuggle ud af de snævre 16:9 rammer og ud i den virkelige verden.

  11. April - Stærkmands hår i Ude & Hjemme

Bemærk hvordan Bastard stirrer stift ned i jorden.... "Hey det er B fra Fea Crew...... Nej det er bare ham med hunden fra Ude & Hjemme"

  6. April - En ny omgang Morten & Peter

Morten og Peter vender tilbage den 8. maj! Vi er mange som glæder os enormt!
Hvor så du det først? Naturligvis på din primære side for relevant information -  FEA Creeeeeeew!

  4. April - Hunden er hjemme - en kvinde så rødt

Ved intens brug af alle tilgængelige medier (inklusive åndelige) lykkedes det at skabe så meget furore om hunden, at slynglen slap den fri i Ballerup. Hatten af for min dahm, hun har en kampånd som siger spar 2. Nu savner man så bare lidt retfærdig selvtægt...

  31. Marts - Besøg på Wascator

Politikken har ret, maden er fin på Wascator endda til trods for at kokken var røget på skadestuen, og i stedet blevet erstattet af den norske kok. Det eneste som trækker lidt ned er at den ene af bestyrerne har lidt problemer med korttidshukommelsen og det derfor (i undertegnedes tilfælde) tog en times tid fra maden var bestilt til den stod på bordet. Billederne

  31. Marts - Indbrud hos Bastard

Fredag morgen har en slyngel formastet sig til at begå indbrud i mit hjem - og hvad tog han også? HUNDEN! - Hunden som måske er blevet solgt på et værtshus for 500 kr? This will not stand, jeg vil se jorden brænde under ham som i Ransom (Dog uden tilsvarende dusør). Genboen beskrev gerningsmanden som en yngre mand i en larmende blå personbil. Se mere her www.vistruphus.dk

  28. Marts - FEAst i Penislægens værksted

Der var basis for godt TV da 'Krudt og Rulle' dukkede op til Krøis og Bulldawg's fødseldag. Men i stedet for at deltage i festen, førte de sig frem på plat maner - som rollerne måske byder dem? Det resulterede desværre i et ret intetsigende indslag, men det er måske heller ikke sjov at vise hvordan man kan blive revet rundt i Bronxkilde.
Billedet fra indslaget
Penislægen på Zulu

  18. Februar - Dusk fødselsdag i Randers 

Der var god stemning, der var god mad, der var masser at drik' - det eneste der manglede var et anstændigt fremmøde og det var både synd og skam, for Randers viste sig at være et herligt sted at gå i byen - og Dusk bor lige midt i det. Det er ikke mindst praktisk når man inviterer til privatfest efter diskotekernes lukketid og kan tilbyde gæsterne blot at gå over gaden for at fortsætte.
Billederne

  18. Februar - Suprise party for Krigsgal

I anledning af Krigsgals 30 års fødselsdag og hans nylige hjemkomst fra Irak var der i al hemmlighed blevet arrangeret supriseparty. Om det tør nok siges at det var en suprise. Hædersgæsten lettede en halv meter og da det første chok havde fortaget sig, udtalte han at vi kunne være glade for at han ikke var bevæbnet (det var vi også).
Der er desværre ikke så mange billeder da deres udsendte havde flere arrangementer i kalender pågældende dag - se ovenstående.
 

  11. Februar - Wascator »Det er for vildt« 

Wascator er blevet godt modtaget af både de lokale og af madanmelderne. Senest denne fine anmeldelse i Politiken. Nu er det på tide at en ekskursion tager på besøg og tester de kulinariske fristelser. Vi besøger derfor place fredag den 31. marts 2006 kl.20. De som har lyst (og tør) kan fortsætte aftenen i KBH's pulserende natteliv. Hvis vi ikke bliver hængende så vil Thorsted støde til når Wascator lukker (Tror du Thorsted kommer i byen senere? IIIIIIIH). Giv lyd fra dig hvis du har tænkt dig at deltage, så vi kan reservere bord.
 

  11. Februar - Billedarkiv opdateret

Billedarkivet er blevet opdateret så billeder fra 2004 + 2005 kan ses derinde. Det ser ikke ud som om der er sket meget i 2005, men det skyldes nok nærmere at nogen er for dårlige til at aflevere deres billeder hmpfff.

31. Januar - Myren & Krabben - on the road again

Vi håber på det bedste når Myren og Krabben atter drager ud, for at gøre verden til et mere usikkert sted. De to har ikke været i de varme lande sammen, siden den skæbnesvangre tur hvor Myren blev kidnappet og fik brækket begge arme. Men nu pakker de atter vadsækken for på torsdag at drage 3 uger til Thailand. Vi er mange som spændt afventer at høre hvordan turen forløber og glæder os til talrige rejsebeskrivelser undervejs.

God tur og pas nu godt på jer selv... Selv en kat kan løbe tør for liv
 

10. Januar - Hilsner fra de varme lande

Uvild har sendt os en lille hilsen fra Mauritius  

6. Januar - Så kom han endelig

Efter lang tids tøven besluttede Louié junior sig endelig for at vove sig ud i verden. Altid noget han ikke slægter faderen alt for meget på, så havde han søvet den i mavsen et par måneder mere (næste uge, næste måned, næste år).
Vi har allerede modtaget et billede af den stolte far og søn. Der er også kommet et mere vellignende.

Stort tillykke til Louié og resten af familien!