info

Nyheder Snuggle Audioarkiv Videoarkiv Billedarkiv Rent mel Links Backstage mail
 

 
Bemærk
Dette site er kun på dansk. Hvis det var godt nok til John Mogensen, er det godt nok til dig!
Besøgende
 

en million milliard

 
Arkiv

FEA 1999

FEA 2000

FEA 2001

FEA 2002

FEA 2003

FEA 2004

FEA 2005

FEA 2006


Nyheder

  20. December - Krabben er nået helskindet over Atlanten!   

Læs hans beretninger fra Kap Verde her. Opdateret! Nu også om turen over Atlanten.

  20. November - Husk julefrokost  

Husk FEA-julefrokost den 8. december i bowlingplace.

  2. November - Nyt fra Krabben  

Så er der atter nyt fra den rejsende Krabbe.

  29. Oktober - Billeder fra Snuggle dag  

Billeder fra lørdag, ikke så mange fra selve videoaften. Hvis du ligger inde med nogen - så send.

  22. Oktober - Snuggle Imports Videoaften #11    

Videoaften bliver takket være Bjarne Dam afholdt i MC Roskilde - som vel at mærke ikke er rockerrelateret - kun lidt heavyagtige. Det vil være muligt at købe øl og vand til helt fornuftige priser. Det er her det foregår... Næsten som det plejer, måske med en lille overraskelse. Under alle omstændigheder er der lagt i ovnen til en underholdende Snuggle 11.
Vigtigt! Kom til tiden 19:00!

  22. Oktober - Krabben på de syv verdenshave  

Krabbens rejse kan nu følges på denne side.

  2. Oktober - Invitation Videoaften 11  

Videoaften den 27. Oktober. Invitationen

  29. September - Dusk på Spor7  

Endnu en artikel om Dusk/FEA har set dagens lys, denne gang i Actionspeax #11.

  28. September - Wascator i 24 timer  

Wascator i 24 Timer.

  27. September - Tøjet er kommet  

Hæt´trøje 90 kr. Cap 70 kr. Hue 25 kr. Hvis man betaler til kontoen ellers dobbelt.
Kontakt Jones for udlevering, betaling til FEA-kontoen og husk at skriv hvem der indbetaler.

  10. September - Vidnesbyrd fra Prag... (Der er billigt - og dog)  

Dusk & Krabbens billeder fra Prag. Der var flere, men i kampens hede er en 'Delete all' retræte en af den slags hændelige uheld som kan ske. Afsted igen snart! Turen går til .... hmmm... Venezuela ligger ikke mellem Vestberlin og Asien...
You're Curts woman! Mand!

  5. September - Bemærk nye Priser på nyt kluns  

Der bliver én hæt-trøje, pris 90 kr. To forskellige caps, pris 70 kr. pr. stk. To forskellige huer, pris 25 kr. pr. stk. Alt sammen den bedste kvalitet man kan få. Caps´ne er lidt dyrere men det er flex-fit caps, rigtig nice. Priserne er hvis man betaler til kontoen, ellers dobbelt. Kom så i gang!

  27. August - Dagens.. Ugens.. Årets håndværkerdude!  

Som det vel er de fleste bekendt har Barnie og frau investeret i et nyt domicil, der skal dog lige tapetseres lidt m.m. inden de flytter ind. Barnie har med krum hals kastet sig ind i projektet, og har gennemgået en forunderlig metamorfose til denne betagende skabning.

  21. August - Mr. Malchau - For my people  

Nogle af os havde for en del år siden fornøjelsen af at møde Dutzki's nevø til en fest, han var maaad hephop og svøbt i tonsvis af guldkæder. Siden hen har han gjort noget ved musikken, og laver i dag første klasses hiphop. Check hans Myspace profil her: Mr.Malchau
Den nyeste CD "For my people" er cool, og kan erhverves for blot 100 kr.
Henvend dig til Bastard, Jones eller Malcow.

  20. August - Dagens dude  

Nye sko, motorcykel, tatoveringer - og model!

  16. August - Billeder fra HeavyFEAst  

Det var i sandhed et brag af en fest Jones, Fie & Emsen holdt og nu er billederne endelig kommet ind på redaktionen. Se selv.

  14. August - Bestilling af nyt (autoriseret) kluns  

Den 5 september er det sidste frist for bestilling af hæt`trøjer ca. 170 kr., caps ca. 120 kr., huer ca. 75 kr. Det er med tilskud hvis du betaler til kassen, ellers dobbelt op. Jones skal ha' antal og str, hæt s-m-l-xl-xxl, caps s-m og l-xl, huer one size.

Der bliver kun indkøbt det der bliver bestilt, og der bliver ikke bestilt mere af de modeller intet ekstra og alt det shit.

  13. August - Dagens dude  

Hey Jones! Du kunne da godt ha' sagt at der er kommet nye t-shirts.... eeeeh??

  11. August - Rolf gift  

På en pragtfuld solbeskinnet lørdag, fik Rolf sin Sara og Sara sin Rolf. Tillykke, og gid at det må gå dem vel i mange mange år. Se billederne her.

  10. August - Skriften på væggen...  

De har meget graffiti i Randers, og de har skrevet endnu en artikel om det.

  6. August - At male en væg hvid er jo ikke kunst  

Randers populæreste graffiti-maler er blevet interviewet i Amtsavisen.

  8. Juli - Feastival dag 4  

Det skal endnu engang slås fast, at dem som tror at feastivallen slutter om lørdagen, og at der ikke er flere oplevelser at hente på en flad søndag tager meget fejl. I år var der heldigvis pænt repræsenteret af FEA (hatten af for dem som endda drak tæt) og Dilirium-crew.
Basement Jaxx fyrede den så vildt af, at det føltes som om der var jordskælv. Kenneth Bager startede langsomt men showet var i sin helhed forrygende og spektakulært. Se billederne her og endnu en video fra Basement Jaxx inkl. fyrværkeri her.

  6. Juli - Feastival dag 2  

Regn væk, varme frem, men mudderet er stadig tilbage. Beastie var ok, men led under lidt dårlig lyd og at de ikke forstår at de skal spille hele "Licence to ill" før de begynder at spille alt mulig andet. Nephew var uovertruffent blæret! Se billederne her.

  5. Juli - Feastival dag 1  

Regnen silede ubønhørligt ned fra morgen til aften. Det var ærlig talt lidt svært at finde motivationen, men et par flasker litter og Volbeat på Orange gjorde udslaget. Burgen trykkede den af iført FEA t-shirt og så kørte det. Se billederne her.

  26. Juni - Mere FEA-kluns på vej  

Din favorit tøjpusher Jones, er ved at arrangere mere FEA kluns. Hættetrøje med hæt' ca. 200 kr., cap ca. 150 kr.  Halv pris hvis man betaler til kontoen. Cap findes i s/m og l/xl, hættrøje s-m-l-xl. Der bliver kun lavet det der er bestilt. Er du interesseret, så kontakt DJ Dejblow!

  11. Juni - T-Shirts! Endelig...  

Så er de her sgu! Så nu kan du blive klar til FEAstival, sommer og hele lortet...
Se dem her: Alle fire, sand front, sand back.
Prisen er 150 kr. for alle fire (Normalpris 300 kr. men kassen betaler halvdelen). De få som ikke betaler til kassen betaler fuld pris.

Crew only...Jones har varerne!

  30. Maj - Summertime! Endelig...  

I anledning af den kommende sommer, har Dusk & AtomS skabt dette 25 meter brede lækkeri. Og alt tegner da også til at det bliver en rigtig god en af slagsen; Volbeat på Orange, Udflugt til Prag og meget meget mere... Herligt.

  15. April - Krigsgal arrangerer FUT * Opdatering!!  

Krigsgal byder op til FUT, lørdag den 28. april. Alle fra crew kan være med, også dem med nevknæ. Dresscode: joggingtøj - ej shorts. Vi mødes hos Krigsgal på lørdag kl.12 - Iført tøj som kan tåle at blive brugt!

  14. April - Generalforsamling '07  

Der var desværre et par stykker som faldt fra i sidste øjeblik. Men der var alligevel pænt fremmøde og generalforsamlingen blev afviklet i god ro og orden. Men dermed var aftenen jo ikke slut. Der er også lidt ekstra på backstage incl. referat!

  10. April - Dagens stribe  


  31. Marts  - Åbning af Domen 2007  

Vejret var pragtfuldt og vi hyggede os i solen, mens Krabben og Bradder lavede burnout på deres kværne. Se billederne.

  12. Februar  - Billeder fra Volbeat  

Fed aften i selskab med Volbeat - og mange gutter. For en gang skyld valgte Krabben ikke at indtage scenen, men Elis stod klar i kulissen. Se billederne

  7. Februar  - Billeder fra fisketur  

Det blev en begivenhedsrig tur, kaptajnen på Pernille-Gry blev tydeligt bekymret da han så den flok letmatroser og halvberusede pirater som gik om bord på hans skude. Heldigvis var Krabben der til at styre løjerne, men da en af piraterne sprang i vandet blev det for meget for både Krabben og kaptajnen og kutteren lavede øjeblikkelig u-vending 1 time før tid. De øvrige lystfiskere var forståeligt utilfredse med situationen, men - hvad kan man gøre. Derefter gik det slauw i slauw med skiftevis værtshuse og flere bekymrede miner - enkelte blev ved til den lyse morgen... 24 timers fest.
Se billederne

Flasken! Flasken den kom udefra...

  24. Februar  - Rent Mel - det er bare for al musikken  

Det nye forum byder med en masse ny funktionalitet. Hvis du opretter dig som bruger får du endnu flere muligheder f.eks. markering af nye beskeder, mulighed for at redigere indlæg du selv har skrevet, private beskeder til andre brugere, vedhæfte filer, få besked når andre svarer på dit indlæg og meget mere. Det er nemt: Klik her for at blive registreret.

  22. Februar  - feacrew.dk flyttet  

Takket være en stor indsats fra vores svenske sponsor Lars - og vores danske datahånd Claus, er sitet nu flyttet til en server i USA. Det skulle gerne betyde at det hele kører væsentligt hurtigere, i særdeleshed Rent mel.

  12. Februar  - WoodWood i Cover  

Interviewet i Cover. Beklager den dårlige kvalitet, scanneren er til reperation.

Side 1, Side 2, Side 3a, Side 3b, Side 4a, Side 4b, Side 5   

  11. Februar  - WoodWood i TV2 Nyhederne  


Hypen vil ingen ende tage, og det er fornøjeligt og glædeligt at følge hvordan verden pludselig forstår at sætte pris på gutternes skæve kreativitet. Samtidig er det jo rart at vide at man er nede med det som rykker når man kender de tre (tre?) unge graffitifyre fra WoodWood ! :)

- Tak til Claus for indslaget!
   

  10. Februar  - Romkugle-guide for Roskilde og omegn  


Endelig kom den! Den officielle 4000 romkugle-guide.
   

  9. Februar  - Dagens djævleunge - Yakuza style  


Fame er hjemvendt fra kærlighedsferie under sydlandske himmelstrøg - nu i ny og forbedret version. 2 Koi-karper og 2 svaler har nu fundet plads på hans spændstige krop og er her foreviget i et ømt øjeblik.
   

  30. Januar  - Billeder af en lille Sild  


Så indløb der billeder af Sildens datter, ledsaget af disse ord fra den stolte far: Hun er nu 42 dage og allerede meget opmærksom og bomstærk ligesom sin far, så noget tyder på at det er en superklon vi har fået lavet, hehe..

  28. Januar  - Snuggle Tema-weekend - Pranks  


Grinebidderen
Flemming ringer til Aksel-Aksel
Åge ringer til Christian - som ikke er med
 

  27. Januar  - Snuggle Tema-weekend - Pranks  


Robin ringer til Voice Radio og forsøger atter en gang at sende en lytterhilsen til Batman
Hald ringer til Erna
Robin & Flemming ringer til Laila
 

  26. Januar  - Snuggle Tema-weekend - Pranks  


A Prank a day keeps the doctor away. Denne weekend har Snuggle overtaget og vil bruge lejligheden til at give gamle stemmer nyt liv. Hør om der er nogen du kan genkende!

1. En forvirret mand taler med Hr.Mel
2. Karen taler med Peter Palland, Krabben, Robin, Bulldog, Louié, Rolf
3. Morten Jensen ringer til delikatessen og fortæller hvordan man laver en lasagne
 

  22. Januar  - Diesel deling  

Så har Diesel atter manifesteret sig i den fysiske verden. Denne gang blev resultatet et velskabt drengebarn som en skønne dag vil lystre navnet Willads Madsen. "Willads for helvede, jeg har sagt at far vil ikke forstyrres når han surfer"
 

  22. Januar  - Feriehilsner fra Krøis  

Krøis har atter været på fjeldet og har betænkt sine kære venner med stemningsbilleder derfra.

  7. Januar  - FEA-Crew still going strong!  

Velkommen i det nye år!  Vi starter med at teste et spændende program som via et foto, kan beregne hvorledes en person vil se ud et vilkårligt antal år senere. Vi starter med at prøve programmet på Bulldog + 20 år = Resultatet er ganske imponerende og en anelse overraskende.