info

Nyheder Snuggle Audioarkiv Videoarkiv Billedarkiv Rent mel Links Backstage mail
 

 
Bemærk
Dette site er kun på dansk. Hvis det var godt nok til John Mogensen, er det godt nok til dig!
Besøgende
 

en million milliard

 
Arkiv

FEA 1999

FEA 2000

FEA 2001

FEA 2002

FEA 2003

FEA 2004

FEA 2005

FEA 2006

FEA 2007

FEA 2008


Nyheder

  29. December -  Dagens dude  

Året er ved at være omme, men vi kan lige nå en sidste Dagens Dude
  7. December -  Julefrokost 2009  

Der blev afholdt julefrokost i den respektable restauration Frk. Barnes Kælder - og sikke det gik for sig. Lidt billeder
  29. September - FEA Crew - The next generation  

  14. September - Krabben i Dagbladet  

Krabben tager sig godt af de hjemløse. Se selv hvad de skriver i Dagbladet.
  12. August - Mer' Telefonfis med Jooooh-D  

Han kan drive enhver telefonservicemedarbejder til vanvid og vi andre kan more os JBS-GPS
  7. August - Telefonfis med Jooooh-D  

Det er tørt, det er adstadigt og det sjauw Erik Isholm, Guf, Sangkomponisten, Syrlinger, Pladeselskabet
  2. August - Fame & Sisse smedet sammen  

Under stort hemmelighedskræmmeri er Fame og Sisse blevet gift i Thailand. Stort tillykke til dem begge fra alle os.
  6. Juli - Billeder fra FEAstival  

Sædvanen tro er det nødvendigt at minde om at Festivalen varer 4 dage - ikke 3. Og søndag bruges ikke blot på at pakke samme.
  5. Juli - Billeder fra FEAstival  

  28. Maj - TV-Guiden  

Sæt dig godt til rette tirsdag aften kl. 20 når DR blænder op for endnu et afsnit af succesprogrammet Ønskehaven. Denne gang skal vi se hvordan man skaber en have som er en blanding af vildmandskab og romantik (hvad blev der af goboisme?). Artikel fra Fjordbyerne.
  26. Maj - Dagens dude  

Skipper vinder Copenhagen Marathon i tiden en syyyyve fem - Den noget overraskende sejer blev fejret med en smøg og en fadøl - tillykke!
  21. Maj - Rolf nu som far  

Rolf og Sara har fået en lille på 4,7 kg og 55 cm - knap så hakket som farmand, men det kommer nok. Navnet er Sylvester Henriksen.
  20. Maj - Nye T-Shirts?  

Jones og Mike har arbejdet på nyt layout til sommerens T-Shirts. Forslag kan ses backstage.
 
  18. Maj - Fedtekarlen har gjort det igen  

I en artikel i Roskilde Dagblad kunne man for en uges tid siden få bekræftet at Barnie atter har formået at sætte sig selv i centrum og optræde i et tv program. Denne gang handler det dog om noget lidt mere fredeligt end ultimativ fighting og vi kommer næppe til at se hans far sidde og råbe "Stop Rune, Stop!". Barnie skal optræde i det populære haveprogram - Ønskehaven. Hvis nogen ligger inde med omtalte artikel fra Dagbladet så fremsend den venligst.
  
  16. Maj - Loco og Krigsgal er tilbage  

Begge er i god behold. Det forlyder at Søren Pip overtager tjansen og drager til krigszonen senere på året.
  
  3. Marts - Update fra Loco Kim  

Hey gutter.

I går mandag den 2. marts klokken ca 13.30 blev min pansrede ambulance nedkæmpet bagfra, efter sigende af en 107mm raket. Mærkede et kraftigt ryk i hele vognen og igennem min ryg, kiggede ud over bagklappen og siden hvor flammerne allerede slikkede op af køretøjet, min besætning og jeg rømmede hurtigt bilen, krigsministeren tog imod os. Efter kort tid fik røggasserne fat ned i båre-rummet og overtændingen var i gang, og hele bilen udbrændte.

15-20 minutter efter træfferen begyndte min ryg at brokke sig og jeg måtte på spineboard i en seaking helikopter ind på felthospitalet i Camp Bastion, hvor en CT scanning kunne udelukke et brud i ryggen, men står nu på en omgang ryg træning.

Jeg er ikke dømt ude og jeg tager ikke hjem før tid. Taliban watch out, I fik mit kamera, Ipod og løbesko med i flammerne men der skal mere til.

Ses gutter... Loco-Kim out
  
  27. Januar - Afskedshilsen fra Loco Kim  

Hej Gutter... En stor tak til alle ambassadører fra FEA der kiggede forbi brandstationen i fredags, tak for gaven. Videoen fra video aften nr. 12 skal nydes i flyet på vejen til Afghanistan den. 28 januar, hvor krigsministeren skal med ned i trænings lejr. Jeg snupper 3 måneder Søren tager 6 måneder.
 
Ser frem til at se jer igen omkring sommer tid.....
 
Ses der. Kim Out.......
 
  18. Januar - Hvor var Krøis i december?  

Mange har bemærket at Krøis var tavs som graven i en længere periode i december. Bl.a. kunne Fame, Louié og Bulldog samstemmende fortælle at de ikke kunne få kontakt til ham og var meget bekymrede. Krøis er nu heldigvis tilbage, men har øjensynlig ingen erindring fra perioden. I lyset af oplysninger som er fremme i alle nyhedsmedier i disse dage, er der nu en mulig forklaring på hvor han har været.

Den kan være svær at sluge, men der er masser af fortilfælde.
 
  18. Januar - Ambulancefører i Afganistan  

Det er ikke forbigået den lokale presse at Loco Kim er på vej til Afghanistan. Læs artiklen.

Bemærk i øvrigt at det ikke er første gang pressen er opmærksom på Krigsgal & Loco's bedrifter.
  2. Januar - Dementi  

Det var journalistisk makværk som fejlagtigt angav en forkert årsag til jordskævet den 16. december. Redaktionen beklager fejltagelsen.
  5. Januar - Jordskævets årsag formentlig fundet  

Den 16. december 2008 kl. 06:20 ramte et moderat jordskælv Skåne og Sjælland. Forskere mente i første omgang at skælvet havde epicenter nær Sjøbo 40-60 km øst for Malmø. Det bliver der nu rejst tvivl om! Efter vi er kommet i besiddelse af videooptagelser af ekstrem snorkeri, menes epicenteret at være i Algade/Roskilde. Styrken opgives til at have været 4,3-4,9 på Richterskalaen.Det varede cirka fem sekunder og blev mærket i bl.a. Roskilde, København, Østjylland, Odense, Aalborg, på Bornholm. Skælvet havde noget usædvanligt sit hypocenter i ca. 3 sals højde. Små løse genstande blev væltet, men der blev kun anrettet meget små materielle skader, sprækker i bygninger m.v.
 
Et jordskælv forekommer, når jordens overflade ryster. Jordskælv er typisk resultatet af, at kontinentalpladerne flytter sig, sådan som det er beskrevet i teorien om pladetektonik. Videnskaben om jordskælv kaldes seismologi (gr. seismos, (jord)skælv). En anden årsag til jordskælv kan være landhævning. Det sker hyppigt i Nordskandinavien, hvor landhævningen er større end i Danmark. En tredje årsag kan være ekstrem kraftig snorken, det sker yderst sjældent men ser ud til at være tilfældet 16. december 2008.