Roskilde Posse - Nyheder 2000

29. December - Videoaften afviklet

Eventen startede på bedste vis med et inferno af ild fra et brændende S-tog, det var et solidt  grundlag for en fornøjelig aften. Desværre betød det også at mange af deltagerne blev forsinkede. Heldigvis fik vi dog indhentet noget af den tabte tid, ved de genveje som undertegnede benyttede for at lede flokken frem til place.

fremmoede.JPG (43074 bytes) Jeg fik aldrig talt efter, men skønner at vi var omkring 40 personer.
barnie_gay.JPG (59484 bytes) Showet blev afholdt i god ro og orden, og Barnie fik endnu engang manifesteret sig som rendyrket gay. Jeg kan kun beklage den forringede lydkvalitet - Det skal ikke gentage sig!

Der blev afholdt Ø-råd, og vi fik kåret Fame som årets vandrepokal vinder. Dette må formodenlig tilskrives hans fæsesudladning i campen.

Kaj og crew.JPG (47613 bytes)

B og Kaj.JPG (46411 bytes)

Efter videoshowet tog de fleste til København hvor vi mødtes på Hovedbanegården. Her skete bl.a. det forunderlige at en af de personer som havde optrådt tidligere på aftenen dukkede op i levende live.
Loonie attack.JPG (42799 bytes) En mandsperson mente ikke vi viste denne Kult-karakter den fornødne respekt og valgte derfor at gå til angreb på undertegnede. Dette blev heldigvis afværget.
Abekvinden.JPG (40660 bytes) Som altid var intentionen at drage videre i byen i samlet flok, men det er åbenbart en umulighed.
Nogle af os fortsatte mod Amigobar og nu fortoner alt sig for mit vedkommende.

Jeg ved dog at vi senere forsøgte at tage til Pilestrædet for at møde nogle af de andre, men endte på Jazzhouse. Som sædvanlig var RP/4000 kun representeret af oldcrew i de lyse morgentimer.

Håber vi kan stable et arrangement på benene i løbet af sommeren. Husk i den forbindelse at hjemmelavet materiale er særdeles velkomment.


19. December - Nedtællingen er i gang

Hvis det skulle være forbigået nogens opmærksomhed, så er nedtællingen til den sidste Videoevent i dette årtusinde forlængst gået i gang. Der er i skrivende stund 10 dage til at der bliver fyret op under Bastardens arkiver og mon ikke der dukker en overraskelse eller to frem på lærreret.

Uden at afsløre for meget, er jeg nødt til at fortælle at stedet hvor eventen bliver afholdt ikke kan bære en horde af fulde ungersvende og vi er derfor nødt til at fortrække umiddelbart efter afslutningen på videoen. Vi vil derfor prøve at finde et place i København hvor vi kan drage hen i samlet kortage - det er efterhånden så sjældent - Så vær beredt på en lille udflugt. Dem der holder ud, vil naturligvis ende på det allerhelligste - Hong Kong!

18. December - Så vil vi ikke høre flere tjukninger

Et glas øl om dagen er godt for øjnene
Canadiske videnskabsmænd konstaterer efter forsøg med rotter, at øl indeholder antioxidanter, der beskytter øjnene mod grå stær. Det skriver BBC Online.

Et glas øl om dagen skulle ifølge videnskabsmændene være nok til at holde øjensygdommen væk. Antioxidanterne beskytter de celler i øjnene, der ved beskadigelse fører til grå stær.

Opdagelsen vil først og fremmest komme folk med sukkersyge til gode, idet et højt sukkerindhold viser sig at gøre skade på de såkaldte mitochondria-celler i øjnene. Disse celler beskyttes af antioxidanterne.

 
Læs hele historien hos
      BBC Online

17. November - Nettet bærer sandheden

Endnu en gang er det blevet påvist at nettet er en det eneste kilde til evig sandhed. Blev idag ommærksom på dette manifest, som i korte træk fortæller sandheden om graffiti. Læs bl.a. at graffitimaleren er ofte tilknyttet en ungdomsgruppe/-bande, hvor lederne af banderne oftest er opvokset i institutionsmiljø og måske selv er blevet misbrugt, eller lær at tyde et tag i mindste detalje.... Efter den omgang står det pludselig klart for alle, hvorfor FEA/BEA/ASS drengene i den grad, er ude af stand til at begå sig blandt normale mennesker..... 

"Unge mand, hvad er normalt ?"

15. November - Officiel Snuggle poster

Hvis du ser dette er du formodenlig værdig til at deltage i Snuggle Imports Videoaften. Mød op og find ud af det, hvis du er uønsket ender du med face i lokummet. Se den officielle Snuggle Movie Poster (Indbydelse).

14. November - Nyheder om vores Festival

Sikkerheden på Roskilde Festivalen bliver forbedret betydeligt fra næste år. Det lover festivalleder Leif Skov, efter ulykken i sommer, der kostede ni unge mænd livet. Læs mere hos DR-Nyheder

29. Oktober - Netdrev på freedrive.com

Jeg blev så forbandet træt af Netdrive, det er jo nærmest umuligt at uploade til det place. Derfor har jeg oprettet et nyt netdrev på www.freedrive.com (samme username og password som Netdrive) håber det fungerer bedre. Netdrive.com kontoen lever videre, det er så vidt jeg ved ok at downloade derfra og jeg gider ikke flytte filerne. Bliv ikke forvirret over at der også ligger programmer på freedrive, man kan dele programmer med andre brugere og der ligger derfor et par videoredigeringsprogrammer som jeg stødte på...

Jeg har oploaded en film til videoer/svitsninger "Ahmed needs practice".  En munter sekvens som viser Dr. Kebab som skal afprøve et gevær, det lader til at være kraftigere end forventet - jeg vil tro hans arm skal sættes af efter den omgang... hehe :)

Iøvrigt er links opdateret.

 

30. September - Nye billeder og dato for Videoaften

Social er blevet opdateret med udvalgte billeder fra opladning til Roskilde natten i Krabbens place og Housewarming hos B. De øvrige billeder kan findes på netdrive.com.

Videoaften Snuggle Imports forslår at afholde videoaften fredag den 29. december. Dermed er der en chance for at udenlandsdanskerne er kommet hjem. Hvis nogen har indsigelser imod dette så lad din stemme runge, ellers står denne dato ved magt... Og det bliver vildt!

22. September - RUC

September er en hård måned for os gamle drenge, men man må forsøge at gøre sin pligt og holde traditionerne i hævd. Alle opfordres til at deltage i festen, som endnu aldrig har snydt os for umådelig muntre begivenheder. Be there!

15. September - Housewarming

Det er jo ikke ligefrem kutyme at afholde noget som helst, i anledning af noget som helst i vores gang (Det huskes dog at Skip, Dejblow, Malcow og Krabsie har gjort deres). Men for at prøve at bryde med den kedelige statistik indbyder jeg hermed til indvielse af mit place i Rockerbakken - og i skal alle sammen være så rigtig hjertelig velkommen.

Jeg leverer et par kasser bajere, medbring evt. musik hvis i er bange for at gå i dødskrampe over mit ensidige smadretechno repertoire.

Bastard

11. September - Louié goes Dublin

Mandag klokken 19:25 CET drager vores alle sammes Hr. Borup atter mod the black spot of Europe. Vi ønsker dig alle held og lykke i det fremmede. 

6. September - Bambini, pappa is here...

Bastarden er tilbage på nettet. Hjemmesiden er flyttet hjem og bor nu sammen med Deres undertegnede i rockerhelvede. Goddamn det holdt hårdt, men hvor er det fedt at være tilbage - wired!

Bemærk at også Uvild er dukket op på indernettet, hans email-adresse er at finde under adresser.

24. August - Hjemmeside opdateret, endelig!

Hjemmesiden har fået nyt logi og bor nu hos Gumme. Det burde betyde at den atter bliver opdateret jævnligt. 

10. August - Netdrive oprettet

Vi har oprettet et fælles netværksdrev som kan og skal bruges til at udveksle filer mellem hverandre. Her vil kunne findes mærkværdige videoer, billeder, musik m.v. Samt billeder fra vores ture som der ikke er blevet plads til under social.

Link : www.netdrive.com
Login: rp4k
Password: <Du ved det, ellers så skriv til "B">

30. juli - Trash Tour 2000

Man tror hvert år at denne gang kan det ikke blive lige så vildt som det plejer. Man bliver lige overrasket hver gang. Endnu engang havde vi en tur til Svaneke i højeste gear. Deltagere Krabben, Louié, B, Fame, Biw, Bighead, Skipper, Dejblow, Bulldog, Malcow. Rookies : Gumme, Turbo, Krøis.

En yderst indbringede forretning for Hullehavn Camping, der var tre indlogeret.

Der skete så meget at det ikke kan summeres her. Forhåbenlig vil næste videoaften kaste yderligere lys over TrashTouren's begivenheder.

Tak til alle, det var en herlig tur. Billeder kan findes under social.

 

14. juli - Den lille mands polterarbend

Som det sig hør og bør fik den lille mand sin polterarbend incl. elastikspring og en fræk (velskænket) øl. Øllen faldt vist ikke helt i hans smag, men et lille slagsmål satte alligevel en god stemning i Non-stop (en gratis, en gratis). Det var en fornøjelse at se at Skip stadig kan på trods af sin alder. Billeder kan findes under social.

2. juli - Roskilde Festival 2000

D Det holdt hårdt men vi gennemførte i bedste stil. Mandtællingen viste at vi ikke havde mistet nogle homies under Perl Jam koncerten. Billeder kan findes under social.

 

10. juni - En amerikansk bøf

Det tog sin tid, men nu er den her - reklamefilmen som skal udbrede kendskabet til goboisme i den brede befolkning. Barnie har taget udfordringen op og har i goboismens navn, ladet en reklamefilm fremstille. Om folk så virkelig vil forstå den dybere mening med filmen må tiden vise - Videoer.

5. juni - Trilogien er fuldendt

Ikke helt gak! Er titlen på Nick Horup's nye værk, og samtidig 3. episode i den episke fortælling om Morten, Peter og Anna. Dette nye og muligvis sidste afsnit i har været ventet med åndeløs spænding over det ganske land (og ikke mindst i Snuggle Imports) men mandag kl. 20:00 vil spændingen blive udløst. Folk vil mødes med venner og bekendte foran fjernsynet og nyde synet af de gæve gutter, næsten som var det en landskamp de overværede.

Vi glæder os og op opfordrer alle til at stille ind på TV2 - Mandag den 5. juni kl. 20:00.

 Morten & Peter forever!

TV2 skriver:

I 10 år har Nick Horup fulgt tre mentalt handicappede børn, der nu er voksne. Anna har taget kørekort og har sit eget liv i en verden, der stadig er stor og kompliceret for den følsomme pige. De to mongoldrenge Morten og Peter kører en radiostation på et produktionsværksted, og vi tager med dem på en sej og dramatisk skitur til Sverige
Den specielle "Morten og Peter-humor" deler de gerne med os andre, men de leverer også stof til eftertanke, når de fortæller, hvordan det er at være mongol. En livsbekræftende oplevelse.

Showview : 17.679 (Her & Nu)

11. maj - Generel info

Det har været officielt en tid men nu er det på tide at det bliver bekendtgjort for den ganske verden. Skip og hans dahm gennem utallige år skal splejses sammen den 5. august. De varmeste lykønskninger fra RP/4000 (Hvis han altså overlever polterarben. Nogen som har en god idé?)

Thorsted kommer til DK den 26. maj - 4. juni. Der må nok påregnes indtagelse af betragtelige mængder øl.

Mit ("B") place er solgt pr. 1. juli. Skal finde en lejlighed hurtigst muligt... Det ender nok med en dobbeltcelle Rockerparken..... Hvis vi skal nå at holde havefest skal vi skynde os.

8. maj - Tid til at melde ferie

Resultatet af afstemningen om hvornår Trash Tour 2000 skal afholdes er afsluttet.
Flertallet stemte på perioden 26. - 31. juli. Det betyder at Touren atter falder sammen med Dejblow's fødselsdag! Louié har forslået at tage til solskinsøen allerede mandag den 24. juli - Alle som har tid, opfordres til at tage med!

22. april - Fest hos Kim H. & Anja

Festen var vist en succes undtagen for værtsparret som måtte opleve at få ødelagt en dør, se en pige tisse i deres seng hvorefter hun kom ind i stuen med våd røv, satte sig i sofaen og brækkede sig  på gulvet. Inden hun fløj ud i saltoer nåede hun at fyre en grønhakker af på gulvet.... Yiiiiipiiiii RP/4000 bitches still going strong. 

10. april - Det var sjauw - men alt med måde

tissetaar.JPG (23552 bytes) Konkurrencen er afsluttet. Jeg er glad for at hovedpersonen kunne tage det med godt humør. Det var Bøddlen som kom op i mig... Hold kæft hvor jeg savner at drikke mig brandstiv.

"B"

19. marts - Don't drink with the "B"

bigum.jpg (29064 bytes) Denne unavngivne person førte sig frem det meste af aftenen, men da alkoholen ramte var det faldefærdige toilet et udmærket sted at tilbringe det meste af natten. Herefter fandt han det åbenbart passende at forpuppe sig, til stor morskab for de tilstedeværende (Klik for at forstørre).

18. februar - Billeder og video fra videoaften

Der er billeder fra Videoaften (Snuggle Event #2) under Social.

5. februar - Æblet falder ikke langt fra stammen ?

Stor var min overraskelse da jeg så Skippers knægt på forsiden af Roskilde Avis... Var han på vej i faderens fodspor? Havde han mon allerede uddelt sin første skalle? Eller tvunget en af de andre ungers hoved ned i toilettet, nede i dagplejen ? Eller var forklaringen mon, at vuggestuens sodavandskasse var blevet rippet i et dristigt kup ???

Næh forklaringen var ganske enkelt, at hans mor var blevet sur over at han ikke kan få en plads i vuggestuen... Hmmmm, tab ikke modet knægt du skal nok komme i avisen igen...

1. februar - Musik fra Snuggle Imports arkiver

Den opmærksomme bruger har sikkert allerede opdaget, at et nyt punkt er blevet tilføjet til menuen.

26. januar - Update video

Det er nu muligt at downloade en forkortet version af "En dag hos Glisse" fra Video-siden.

25. januar - Nyt fra TrashTour udvalget : 239 kr. til Rønne

Rejsetiden mellem Københavns Hovedbanegård og Rønne bliver på ca. tre timer, når DSB efter åbningen af Øresundsbroen den 2. juli 2000 indsætter InterCity-tog på strækningen København-Ystad. InterCity-toget får direkte tilslutning til BornholmsTrafikkens kommende hurtigfærge på ruten Ystad-Rønne. DSB har lagt op til en køreplan med fem daglige afgange i hver retning i sommersæsonen. 

22. januar - Videoaften.

Videoaftenen forløb i god ro og orden. Billeder samt evt. videomateriale vil snart være at finde her på siden.

Den etablerede "No destruction zone" blev for de flestes vedkommende overholdt. Dog fandt Uvilde det nødvendigt at køre 3 omgange på parkeringspladsen med pedalen i bund (med Nissen på kølerhjelmen) - Hvilket resulterede i at bilen endte i et plankeværk. Den blev hurtigt løftet tilbage på vejen hvorefter han forsvandt med hjulspind. Det siges at han fortsatte sit vilde ridt og lavede flyvehop ved Mac'en og kørte over for rødt. Flavor var heldigvis som altid ekviperet med scanneren og det var derfor ingen overraskelse da de jyske helte fem minutter efter drejede om hjørnet. Der var pudsigt nok ingen som kunne huske den Uvildes navn ej heller hans hårfarve (Louie mente at han havde været skaldet hele sit liv). Der var stor glæde blandt politifolkene da Knuseren annoncerede at han vistnok havde et billede af synderen. Ligeså stor var deres skuffelse da han glædesstrålende fremviste en plakat af Morten Jensen (Jeg arbejder for politiet, men jeg vil ikke fortælle min hemmelige kode). Louié måtte i øvrigt gentagene gange afbryde sin afhøring idet der skulle tage gang-billede foran panserspanden.

Senere mødte vi 4 kristne som bar rundt på deres kors i bedste Jesus stil. Krigsgal fik vist skræmt dem til at vedgå, at der nok alligevel var noget sandhed i den nordiske mytologi. At den ene af dem (en lille pige) havde fået indopereret en maskine, som fik hende til at lyde som en blanding af Godfather og Darth Wader, var blot en detalje som gjorde det hele endnu mere uvirkeligt.

Vanen tro blev posen splittet op, men vi var nogle som senere oplevede et fantastisk deja-vu på Promenaden. Alt var som for 5 år siden, Brandt havde sin faste plads i baren og Batman sad ved sit stambord, visse ting ændrer sig aldrig...

Vi undslap tidsfælden og indtog Buddy Holly. Dette var dog ikke helt problemfrit i det man ikke må bære gummisko på et så flash-agtigt IN sted. Det resulterede i at vi var nødsaget til at benytte festival-teknikken for at alle kom ind.

Herpå følger flere blackout's, men jeg har dog et billede af jeg selv (B) og Louié som sidder og ryger kæmpe cigarer i bambus baren. Herefter et af Louié som brækker sig under bordet (mens Geller med medfølelse stryger ham over håret ?!).

Jeg, Knuseren og Bighead skred kl. 06:30 - Lang goddamn kold gåtur hjem. Hørte siden hen at Louié's dahm havde iværksat en større eftersøgning efter Louié, i det hun i et drømmesyn havde set ham ligge og sove på et offentligt toilet. Eftersøgningen blev først afblæst, da man noget senere kunne konstatere at han lå og sov sødt i klubben.8. januar - Indkaldelse af alle våbenføre mænd. 

Indkaldelse videoaften!

Det er en kold tid... Derfor byder Snuggle Imports CREW op til en super hot session i dojoen.

Hvis du læser dette er du formentlig værdig til at møde op samme sted som sidst - Lørdag den 22. januar kl. 19:00. Medbring rigeligt med drikkevarer, da det undertiden kan blive hedt.

Du vil blive præsenteret for noget af det spændende materiale fra det forgangne år, og der vil naturligvis også blive tid til en masse glædelige gensyn fra Snuggle-arkiverne.

Er du i besiddelse af materiale som du føler er af almen interesse, så tøv ikke. Men henvend dig straks.

 

 

Check 1999 Arkivet