Roskilde Posse - Nyheder 2002

7. December - Nedtælling til ragnarok

Måske fatter du ikke hvad der er ved at ske, men det her crew er på vej til fuckin' Brazil... Det er sommer, sol, salsa og superior... som Thorsted siger : "bare ærgeligt der ikke er nogen dahmer"...

Det betyder formentlig at hjemmesiden går ned på mandag. Men husk at http://mel.feacrew.dk kan være en mulighed.

Ses om en måneds tid.

 

2. December - Ingen kommentarer (Det sjovt fordi det er sandt)

 

27. November - Julefrokost nærmer sig #2

Husk at det går ned kl. 14 - Selskabslokaler hos MC War!

21. November - Julefrokost nærmer sig

En hel del har betalt det faste beløb til FEA-kontoen, det går lidt mere trægt med indbetalinger til julefrokosten. Har du mulighed, så se at få det klaret.

21. November - Morten & Peter i Se & Hør

Det er åbenbart forbigået alles opmærksomhed at Morten & Peter har været gæsteværter hos TV2. Men allestedsnærværende SE og HØR har brugt to sider på at dække begivenheden - og tak for det. Bemærk at på onsdag 20.00 genudsendes "Helt gak III".

16. November - Subway art.

Det er sjældent at et link får lov at tage plads op under nyheder - men check lige Toys Crew

12. November - Julemenu

For deltagelse i Julefrokosten skal indbetales 200,- til FEA-kontoen (6160 4513350) snarest! (Senest den 27. november). Prisen dækker delvist menuen, resten samt lokaler bliver sponsoreret af FEA-fonden.

Menuen bliver leveret fra Svorgerslev kro og ser ud som følger:

Marineret sild med karrysalat
Kryddersild med capers
Stegt sild i eddike
Lun fiskefilet med remoulade
Kroens rejesalat
Røget ål med røræg
Andesteg med rødkål
Hamburgerryg og medister
m/grønlangkål og brunede kartofler
Flæskesteg
Æbleflæsk
Osteanretning
Ris á la mande med kirsebærsauce
 

Følgende har givet tilsagn om at deltage : Boogie, Krabben, Bulldawg, Flavor, Dejblow, Louié, Skip, Loco Kim, Uvild,
Dutz, Knuseren, Krigsgal, Gumme, Krøis, Nevsen, Valle, Dusk.

 

8. November - Julefrokost comming up

Krigsgal har sørget for lokale og alle FEA regulators bør huske at afsætte sidste weekend i November.

8. November - FEA inviteret i TV

DR's pt. bedste show "Bertelsen - de uaktuelle nyheder" har indviteret FEA til at deltage i optagelsen af et live show i december. Er der nogen der har lyst til at repræsentere? (naturligvis iført uniform) Undertegnede kan næppe da jeg på daværende tidspunkt forhåbentligvis befinder mig i Brasilien i selskab med Dutz, Dejblow  og Barnie.

Kontakt til Bertelsen indledt af Bastard:
Til hvem det måtte vedrøre,
          
Jeg må anmode om at I snarest muligt stopper programmet "Bertelsen - De uaktuelle nyheder". Det er decideret sundhedsfarligt, under aftenens program var jeg gentagende gange ved at dø af grin, og har lige siden haft en ubehagelig tør hoste.
          
Ærbødigst,
          
Christian Barsum / FEA Crew
 
Svar fra Bertelsen:
Kære Christian Barsum,

Tusind tak for din mail. Til december skal vi optage en special live-udgave af "de Uaktuelle Nyheder" i TV-Byens studie 1. Her inviterer vi vores faste seere ind som publikum. Hvis det har interesse så mail tilbage så vi kan få jer på gæstelisten når den tid kommer.

De bedste hilsner,
Mikael Bertelsen

 

11. oktober - Spørg ikke hvad FEA kan gøre for dig...

 Men hvad du kan gøre for FEA... Som aftalt har Krabben oprettet en konto i Roskilde Bank konto: 6160 4513350. Se at få tilmeldt en månedlig overførsel på 50,- HUSK at der i afsender-teksten skal stå dit navn. Start din indbetaling primo november, og se at få det gjort så Krabben ikke skal spilde sin tid på at minde dig om det!!

FEA har konsolideret sig, og det blev foreviget... The regulators

1. oktober - Stjerneliv

  Reklamefolk, de ved hvad de unge vil have - rollemodeller! (Venligst fremsendt af Øm Motherfuckers)

1. oktober - Back to the roots

  Tonny 2 Finger har begavet os med et lille stykke kunst.

22. september - Billeder fra RUC-02

HMVFellas var bevæbnet med et kamera og vi fik fastlåst et par fornøjelige stunder. Man kan endnu engang undre sig over hvorfor så få FEA stoddere havde valgt at deltage i en af byens helt store begivenheder ???!

Billeder

15. september - Videoaften overstået

Videoaften forløb i god ro og orden - måske næsten for meget ro? Folk virkede mærkbart mindre berusede en sædvanen foreskriver og kun ét par endte i ringen - hvilket alt i alt måske var meget godt. Politiet dukkede allerede op inden videoaftenens start idet de fandt Jan's (aka Ilmer) bil mistænkelig. Senere blev der spist gratis brieost til et bryllup (hvilket ikke faldt i god jord), uropatrulien forviste os fra vores egen by ("og det er ikke første gang i får det at vide") og det forlyder at Gumme blev bustet  - formentlig for at tilsvine panserne mens de uddelte bøde til Krabben for at urinere på offentlig vej... Alt taget i betragtning en rolig aften - vi er måske blevet ældre ?

 

14. september - The page cannot be found

Grundet www.feacrew.dk ustabilitet er en ny adresse blevet oprettet: mel.feacrew.dk. Dette er en direkte vej til Rent Mel, som kan bruges i tilfælde af at www.feacrew.dk er nede.


13. september - Én dag til Videoaften!

Er du klar ?


11. september - 9.11

Så er det allerede et år siden de fuckin' kebabber overfaldt den civiliserede verden.


5. september - Videoaften snart...

Officiel invitation til Videoaften #5


1. september - Opsamling

Boogie Bo er blevet far til den kære lille bamse Bertram (5 kg.) Moderen holder hospitalssengen alt i mens Bo lever op til sit nye ansvar - way to go dude!

Lorten har knækket benet. Efter et vellykket citron-attack mod Mac Donalds skvattede Lorten ned at en trappe med sin cykel over skulderen. Planen var efter sigene at tage flugten gennem tunnelen mellem Nørre- og Vesterport. Den gik altså ikke...

Barnie er hjemme - men dog kun på et kort visit. Smutter tilbage til sit lune vinterhi på lørdag.

13 dage til videoaften

31. august - RUC årsfest

Den 20. september... Reminder

19. august - Flere feriehilsner

Den kære Diesel har betænkt sine næste med et lille postkort. Han har nemlig været på Skagen.


 

 

16. august - Dato for næste videoaften

Datoen for næste videoaften er den 14. september 2002. Vi gentager succes'en fra sidst og indtager bokseklubben.

15. august - En hilsen fra det mørke Afrika

Vi har modtaget en hilsen fra Øm Motherfuckers i Afrika.

Lad det være en lektion til alle søvede FEA medlemmer. Det er ikke så svært at sende en hilsen i ny og næ - ikke engang hvis man står på toppen af Kilimanjaro.
 

11. august - Nissen er far!

Det skete i de dage i august engang... At Nissen blev far til en velskabt lille pige. Kan desværre ikke uddybe med detaljer eller billede, da det kun er blevet gjort redaktionen bekendt via trediemand. Vi venter spændt på høre mere fra den stolte far...

Den næste i køen er i øvrigt herr Boogie Bo, som forventes at komme med i det snart knap så eksklusive fader-crew inden for de nærmeste par dage.

31. juli - Adresser opdateret

Husk at sige til hvis dine oplysninger ændrer sig, det gælder ikke mindst hvis du skifter den mailadresse som din xxx@feacrew.dk peger på.

30. juli - Billeder fra Housewarming i Havdruk

Bulldog'en forstår at smide en fest. Der var ikke sparet på noget, og vi havde en fantastisk aften! Selskabet var i orden, maden var i orden, drikkevarene var i orden og sømblokken var på plads. Resten finder gæsterne nok selv finde ud af... Og mon ikke vi gjorde... Billederne

Bemærk i øvrigt at det er muligt at få fremkaldt billeder direkte via nettet, de kan så hentes nogle dage senere i en fotoforretning. Har du den slags ønsker, så send en mail så vil ordren blive ekspederet herfra. Webmaster ligger inde med de fleste billeder i en større opløsning og det er derfor en fordel at undertegnede indsender.

20. juli - Billeder fra Nevsens fødselsdag.

Krabben har foreviget en fornøjelig dag hos Nissen. Der er ikke så mange billeder, men til gengæld er der billeder af Bulldog'en som du ALDRIG har set ham før... Her.

20. juli - Billeder fra TrashTour 02 - Krabbens sæt

Mere dokumentation er kommet for dagens lys... se selv.

Vi har i øvrigt modtaget en skadesanmeldelse - Ruth fortæller at en af hendes stole er brast sammen. Der vil blive samlet ind til det populære par i Svaneke.

18. juli - Så er forklaringen fundet...

Tyrkiet havde gennem hele VM et meget motiveret hold, og mange har undret sig over at de ikke løb med sejren. Man taler ofte om den 12 spiller, og i dette tilfælde var det netop denne som var problemet. Se her.

 

17. juli - Billeder fra TrashTour 02

Endnu en særdeles fornøjelig TrashTour er gennemført. Dejblow, Louié, Bigum, Skip, Silden, Dutz, Uvild, Bulldog, Fame, Krabben og Barsum deltog (og Valle så vi også). Vi lader billederne tale...

 

1. juli - Endnu en festival

Ingen væltede lokummer, ingen brændte sofaer - men stadig var det var godt.

20. juni - Billeder fra USA

Onkel rejsende Mac har tilsendt følgende.... nice.... Man hører jo aldrig fra Thorsted himself, så det er da rart at se at han har det godt.

13. juni - Adios amigo

Barnie har påbegyndt sin "jordomrejse", USA - Brasilien - Australien - Japan. Bon voyage dude!

3. juni - Lorten udlært!

Så lykkedes det, Lorten har afsluttet og bestået designuddannelsen og med fint resultat forlyder det. Sådan Karl O.

2. juni - Så kører vi igen

Claus har sørget for at vores site har fået ny bopæl. Hermed kan nyheder atter opdateres og det har været tiltrængt. En hel del er sket siden sidst, men det vigtigste er at finde på Rent Mel. F.eks. at adressen hertil nu og i al fremtid hedder WWW.FEACREW.DK. I den anledning ønsker Webmaster at give siden et nyt og tidssvarende design - så hvis nogen har evnerne og lysten så vær velkommen... (Det ender nok med at blive Diesel og undertegnede).

Det er muligt at få en adresse i stil med bastard@feacrew.dk, så hvis du mener du er værdig så henvend dig.

Der er t-shirts under opsejling. Henrik aka Seen har taget sagen i egen hånd, og på den måde bliver tingene gjort. (Som Yankie sagde "Hvis vi skal vente på Biw, er det hurtigere at jeg laver det - incl. en grafisk uddannelse på 4 år".)

2. juni - Visit fra U.S.A.

Barnie fik besøg af en vis Shawn fra Chicago. Det viste sig at være aldeles behageligt selskab og han tillærte sig hurtigt visse europæiske skikke. Det er med stolthed at vi kan annoncere det første udenlandske chapter i den polske "purple-suit" klan.

Vi tog afsked med Shawn ved at tage ham med til dobbelt 30 års fødselsdag. Vi var ikke inviteret, og de øvrige gæster kiggede noget da de lilla suits dukkede op. Først trode de vi var bandet, men som aftenen skred frem, blev festen naturligvis centeret om vores bord - ikke mindst fordi vi som de eneste havde medbragt litttter. For Shawn endte aftenen i Barnie's seng med en sød dansk pige - så mon ikke han har fået et godt indtryk af Danmark.

 

16. Maj - FEA logo

Vi har fået en fuldtids professional designer til at komme med et forslag til et FEA logo. Opgaven lød på at lave et let læseligt, let genkendelig logo som kan bruges alle mulige sammenhænge. Her er hans forslag og her er en version som jeg har ødelagt (Jeg får slag når han ser det). Så er det op til os at finde ud af, om det er FEA's varemærke i fremtiden....

Jeg syntes det virker fornuftigt, idet det er simpelt men alligevel velfungerende - kan bruges i to farver såvel som mange.

N.B. Designeren kan ses her .
 

6. Maj - Adresse hertil.

Har modtaget talrige forspørgsler, som går på om hjemmesiden er lukket ned? Det er den selvsagt ikke, eftersom du kan læse dette. Men vores genvej come.to/rp4000 er af uransagelige årsager blevet lukket. Dog virker http://come.to/fea stadig, samt http://fea.isfuckingbrilliant.com. Men jeg vil dog anbefale at du tilføjer følgende til dine favoritter:

http://fp.image.dk/fpeche

 - da det er den direkte vej, hurtigere og uden reklamer.

5. Maj - Terrorisme en del af din dagligdag!

Var i byen Bastard, Barnie og Louié. Kenneth Bager fyrede op for Luftkastellet på fineste vis, bagefter til dødstekno på Holmen. Aftenen blev rundet af ved at Barnie destruede et bolværk fra Holger Danskes tid med de bare næver og stenede en husbåd - med en bleg mand inden i. På vejen hjem bøffede vi en avis, og det satte sindende så meget i kog at Banie brugte en halv time på at komme i kontakt med den ansvarshavende redaktør for B.T. Læs dette uddrag, for at se hvad det var der i den grad ophidsede ham.

30. April - Øm motherfuckers er færdiiiiiig

I håbet om at Øm motherfuckers atter havde genfundet sig selv, er vi mange som trofast, uge efter uge, har klikket forbi Øm drengenes hjemmeside. Men gang på gang, er vi blevet mødt af den nedslående meddelelse om "Teknisk uheld".
At tænke sig, at der ikke skulle mere end et spædbarn til for at vælte det sagnomspundne Øm-syndikat.

Hvil i fred...

 

6. April - Social stuff and issues

Har lagt links til diverse begivenheder ind under Social

6. April - En fryd for øjet

Var et smut i baggården hvor øjnene for tiden kan betages af dette mesterværk.

 

24. Marts - Fame's fødselsdag

Først tak til Fame for en formidabel aften.

Efter de indledende øvelser i Fame's lejlighed (9 flasker litttter sprut, 2 kasser øl) tog vi til Café Grunk, hyggede lidt. Derefter Promenaden, hvilket til alles overraskelse endte i tumult (?!). Politi over alt, ganske som vi plejer. Efter anholdelse af "The usual suspects" tog resten på Buddy H. hvor passionen fik lov at blomstre.

Louié: Anholdt og mistede sin jakke, penge m.v. Kørte på røven til KBH ("Jeg søger en der har overblik" )
Krabben: Anholdt og øm tud ("Hvad fanden er det for et land vi lever i?")
Boogie: Anholdt og sæbeøje
Fame: Anholdt og slået i nakken med "Toten-slager" af "Løven".

Billederne - til dem som ikke var med, men i lige så høj grad dem som var med - Er der nogen der kan huske nouwet ?

16. Marts - Ouch!

Net-Dektektiven Diesel har overgået sig selv, det her link, det holder fan'me.

16. Marts - The Trash 2002

Der er kommet et bud på Trash Tour'ens placering som lyder Weekenden 13-14 juli  og dagene op til. Kommentarer modtages gerne på Rent Mel.

13. Marts - The singleton pattern

Noget tyder på at det bliver en heftig sommer. Træning, computere og druk... Skippers drenge er blevet singler og Roskildes borgere skal atter til at se sig for når de vover sig ud i gaderne....

10. Marts - Tålmodigheden er brugt op.

Kan ikke vente længere på at Bravenet får deres servere op at køre. Så Rent mel er blevet udskiftet med et nyt og jomfrueligt forum. Misbrug det!

Der er den fine finesse i det nye forum, at man kan få tilsendt mail når nye indlæg bliver postet. Det betyder ikke mindst at jeg nemt kan opsamle alt det materiale som bliver skrevet derinde.

Her er et link til vores gamle rent mel, hvis du ikke fik læst de sidste indlæg så prøv en gang i mellem og se om det er kommet op igen.

9. Marts - Total i orden old school (15. marts)

Koncert med MC Einar, Rockers by Choice, Josefine, DJ Knud, DJ Uggerløse og Breakdance by Freestyle Fanatics. Lyder for vildt ikke ?
Der er kun et problem, det forgår det mest bess-agtige sted i København.

7. Marts - FEA Fuckerz ?

NetDetektiven Diesel har opsporet et parallel-univers på nettet. De ligner os, de lyder som os - men de er totalt svinske og pornoagtige.

6. Marts - Hvad sker der med Rent Mel ?

Som de fleste har bemærket, har Rent mel ikke været tilgængeligt siden weekenden. Det skyldes at vores leverandør bravenet.com har været hacket og nu er i gang med at sikre deres system. Vi slår koldt vand i blodet og håber på det er oppe i løbet af et par dage, det ville være ærgeligt - igen - at skulle miste alle vores indlæg. Følg evt med på bravenet's hjemmeside.

Imens kan du hygge dig med noget cool spasser hep hop

 

2. Marts - Yankie slår den i Danmarks Radio

Yankie som tøj-pusher i Banjo's likørstue.

 

2. Marts - Rygter atter manet i jorden!

Atter en gang har rygtesmede og løgnere forsøgt at starte en vandrehistorie som lyder, at vores alle sammens Morten Jensen skulle være afgået ved døden. Knuseren har været på sagen og kan til alles lettelse afsløre, at nok har Hr. Jensen været indvolveret i et mindre trafikuheld, men lever i bedste velgående.
Det er ikke let at være kendt, som Mark Twain udtrykte det "Rygterne om min død er stærkt overdrevene".

 

16. Februar - Louié og Louise's housewarming

En herlig aften hvor mange valgte at deltage. Tonga var gæstfri og åbnede sine døre, men hun lukkede dem igen! På daværende var der flyttet lidt rundt på diverse genstande og Mercy havde slupret al modermælken i sig. Her er blot en lille håndfuld billeder. Resten må komme på videoaften.

 

5. Februar - Fingeren på pulsen

Endnu et medlem har fået job i nattelivsmiljøet. Vi er hvor det sker døgnet rundt.
 

27. Januar - FEAss i EuroWoman

Hvem er denne Carl Oscar ? Lure mig om han ikke ligner en vis "Lorten" til forveksling

.

15. Januar - Gumme leverer insider billeder

Hvordan det er lykkedes Hr. Gumme at fremskaffe disse fantastiske billeder af to meget vellidte personer, er stadig et mysterium. Men et er sikkert, vi værdsætter dem meget højt...

12. Januar - Yankie slår den som Meyer

En yderst pålidelig kilde har oplyst os, at Yankie Spoon Spoon fungerer som vicevært på en af byens hotteste in-steder.
Mon ikke vi har kontakterne i orden!

 

 

Check 2001 Arkivet

Check 2000 Arkivet

Check 1999 Arkivet