Roskilde Posse - Nyheder 

31. december - Klar til endnu en sæson..

Godt nytår stoddere....

Husk at indrapporterer eventuelle vanvittigheder på Rent Mel..

18. december - Julefrokost i RP/4000

Nedenstående beretning har muligvis mindre unøjagtigheder, da ingen af de tilstedeværende kan huske det samlede forløb:

Dejblow inviterede og snapsene kom på bordet, RP var repræsenteret af Dejblow, Skip, Uvilde, MC War, Kim, Janul, Krabben, Bulldog og Krøis. Folk blev hurtigt hammerende rockerstive. MC War havde holdt sine brændtaler (Når dagen kommer! + Jeg kan omskole jer alle sammen på to timer osv) og var sunket sammen. Der var løftet stemning og kanonslagene kom på banen. Det foranledigede en genobo til at tilkalde lovens lange arm, som dog opførte sig nogenlunde rimeligt (første gang). Det forlyder at Krøis, Skip og Uvilde kom i et mindre indbyrdes sammenstød - hvorved Skip fik det aldeles rationelle indtryk at man ville tage grusom hævn mod hans familie. Hvordan det endte er lidt uklart, men senere sås han flakkende rundt mellem blokkene mens han med skælvende stemme råbte "Ikke mit barn! Ikke mit barn!".

Man besøgte en anden julefrokost hvor Malcow var gæst, alle opførte sig som altid eksemplarisk. Hvordan diverse fodtøj endte i cisternen mangler vi stadig svar på. Troppene blev kaldt tilbage til Dejblow's place, fordi Five-O havde iværksat en heltegerning og var gået i gang med en ransagning. Det fandt man naturligvis uacceptabelt, panserne blev looped lidt rundt og roen blev først genoprette da der var tilkaldt talrige patruljevogne.

Så af sted til vores by, her kom de tilbageværende (flere personer var bukket under langt tidligere) i klammeri med ca. 15 ukendte personer som havde vovet sig ind på vores egnemærker. Det endte desværre med at de fik trængt Janul op i en krog hvorefter de pryglede ham - Den gode nyhed er, at de øjensynlig ikke vidste hvordan man uddeler smerte, så det blev vist mest til lammere, skipperbryst og franske manchetter. Da vores forstærkninger kom (i form af Dennis Hansen) opstod der en mindre misforståelse, hvorefter  han gav Janul et par hurtige i face.

Bravo gutter! RP/4000 forstår stadig at piske en for vild stemning op!! Det nye rocker- og tudemariesyndrom kommer måske lidt bag på de fleste, men det er jo også vigtigt at forny sig!

Aldeles mange detaljer er udeladt, men muligvis en af de indvolverede vil uddybe på Rent Mel.

6. december - Update

Ass-crew holdt julefrokost hos Bighead i weekenden. Stodderflokken på ca. 15 personer endte på Amigo-bar, hvor man kom op og toppes med nogle seje drenge. Et øjenvidne (alias Yankie) beretter  at Joh-Dee lavede en fodboldtakling på en af disse, så han bogstaveligt flækkede sit face. Herefter slog en af uslingene Joh-Dee i nakken så han lavede U'et. 

 

1. december - Guess who ?

Set i Roskilde Avis den 1. december :

Rudeknuser fanget

Lørdag kl. 03.35 blev der anmeldt, at en rude til en indgangsdør på Møllehusvej var blevet knust. Patruljen, der kom til stedet, kørte rundt i området, hvor de traf tre personer. Den ene, en 26-årig mand fra Roskilde, erkendte, at det vat ham, der havde knust ruden, og senere erkendte den 26-årige, at de også var ham, der havde lavet hærværk mod fem biler på parkeringspladsen ved Roskilde-Hallerne. De fem biler havde fået knust ruder, og der var sparket buler i bilerne.

Ved Villy Nielsen

29. november

Til orientering er Barnie i New York netop nu. Hans nærmere planer er desværre ukendte. Må jeg henstille til at han gør sig gældende i Rent Mel.

Til Barnies (og andre udenlandshomies) orientering kører der i øjeblikket en dokumentarserie over DR1 ved navn "Barnie - Pornokongen". Det må være skæbnes uransagelige veje som har bestemt at det navn er uløseligt forbundet med sex. "Ich bin Barnie..."

 

26. november - Rockerfight hos MC War

MC War er hjemme fra krigzonen i øjeblikket. I den anledning havde han inviteret til en lille kom sammen. Undertegnede var desværre forhindret i at komme, og følgende beretning er derfor modtaget fra 3-person og bør derfor nok tages med et gran salt :

Det forlyder at Flavor og Mathias i løbet af aftenen, blev så trætte af verbale angreb mod Mathias person, at de lavede et overraskelses angreb på Bulldog'en og værten. Det udviklede sig til et korporligt slagsmål og at dømme efter Bulldog'ens knoer næste dag, havde der været et par fuldtræffere imellem.

Flavor viste senere sjældne sider af sig selv, skræmte livet af nogle forbipasserende (Med et Rolfspark) og endte sin aften i kachotten.

Way to go dudes!!

 

26. november - STOP THE PRESS!!!

!!!! Vore bønner er blevet hørt !!!!!!

Det er kommet os for øre fra en særdeles pålidelig kilde at Nick my-motherfucking-main-man, er gået i gang med "Er jeg helt gak 3". Den er god nok! Nick er blevet observeret med et TV-hold alt i mens han vimsede rundt og filmede Morten & Peter!
Programmet bliver sendt Marts næste år......

Hvor så du det først ?      RP/4000 + FEA's hjemmeside!       Leveret af Snuggle News Service!

 

23. november - Robinson vinderen afsløret.

Ekstra Bladet kunne idag med stolthed afsløre at Dan Marstrand er vinderen af dette års Robinson ekspedition. Kom så ikke og sig at Flæns aldrig har udrettet noget. Joouuw!

Her kan du se Dan the man med brøleøjne:
http://home3.inet.tele.dk/gylle/robinson3.rm

 

20-21. november - Karl O. 25

Lorten holdt en herlig lille sammenkomst i anledning af hans 25 års fødselsdag. Det var ganske fornøjeligt, der blev drukket tæt og kastet med køkkenknive. Ganske som vi plejer intet nyt ved det. Om "Mc Claude" blev trashed senere vides desværre ikke i skrivende stund.

Desuden kan det nu bekræftes at det virkelig er sandt. Lorten skal spille med i en novellefilm, hvor han med langt lyst fehår skal smadre Ole Ernst. Thumbs-up tror jeg nok man bør sige! Der vil naturligvis blive arrangeret fællestur i Snuggle Imports regi, så snart filmen får præmiere.

 

18. november - En reinkarnation af Biker Jens (og Eva Braun)

Har du nogensinde drømt om at være Biker Jens ? Så klik ind på TV-Danmark, for her findes spillet som virkeliggøre dine drømme. Det direkte link er her http://www.tvdanmark.dk/biker/bikerspil/index.html

 

26. oktober - Glizze-one spiller op...

Det lykkedes! Magnifique! Glisse med Going to Ibiza er nu at finde på under Kult - Mere om Glisse.
Husk hvor du hørte den først, inden den strøg ind på alverdens hitlister. Tak til Tudse for det fine detektivarbejde.

 

24. oktober - RP Warriors

kosovo.jpg (41517 bytes)

Ingen grund til at ligge på den lade side, bare fordi man er i en krigszone. RP/4000s udsendte - bag fjendens linier i Kosovo, her tæt omklamret af Anette Heick og Bertel Abildgaard. Dette herlige billede var at finde i Se & Hør #42 (21-27 oktober). Hold Roskilde ånden i hævd og affyr en salve for FEA!

Klik på billedet for at forstørre.


22. oktober - Bare derudaf

Vi er her endnu.... Check de fornøjelige tilsviningslinks til Robinson dysten.

 

16. oktober - Party on dudes

JOOOOH Thorsted afholder føds'dagsparty i Bigheads place! Vel mødt!
Det bliver muligvis også afskedsparty, i hvert fald regner Hr. Thorsted med at drage mod de forenede stater allerede dagen efter - stærkt plaget af en grov omgang tømmermænd...

 

1. oktober - Opdateringer

Nyt om Glisses fremmarch under Kult - Mere om Glisse

Poul og Helle er kommet på Kult siden.

Billeder på Fadæse siden.

 

27. september - Det kribler hos Krabben 

krabbe

Det er en stor glæde at kunne annoncere at Krabben (langt om længe) er blevet far. Anja fødte mandag d. 27.09 en sund og velskabt dreng á 2800 kilogram - 50 cm.

 

25. september - Messias tilbagekomst.

Danmark frit for muhammedanere.
Danmark fri for indkomstskat.
Danmark frit for paragraftyrani.

"Den yderst karismatiske og totalt-anarkistiske stifter af Fremskridtspartiet, 73-årige Mogens Glistrup, fik chok-comeback efter 8 år på den absolutte sidelinie". "367 delegerede stemte om, hvorvidt eksklusionen af partistifteren skulle ophæves, og ikke færre end 236 sagde ja, mens 131 stemte nej."
                    
B.T.  den 28. september 1999

Glisse er tilbage !!! Endelig skete første skridt på vej mod miraklet som Nostradamus forudsage: "En mand som lyder navnet Glistrup vil blive statsminister. Han vil gøre et lille land mod nord til verdens navle."

Nu kan vi blot afvente den store dag med spænding og glæde..... 

 

24. september - RUC årsfest

Jo tak! Endnu en herlig aften i selskab med den hårde kerne. Vi fandt ikke Liller i Bunkeren. Men til gengæld var der masser af gratis sprut og mad. Uden at gå for meget i detaljer kan det vist godt afsløres at visse gik hjem med mere end de kom med.

Aftenens overraskelse var da Barnie - Goboismens fader - mødte op pinlig ædru og forblev sådan hele aftenen ??

MM tog en taxa til Gevninge blot for at opdage at den nøgle som i 25 år havde ligget gemt - nu var væk! Derpå tog han en taxa tilbage til RUC!

Krøis løb hjem - var den mon fordi der var noget han skulle nå ? Eller kunne han bare ikke stoppe ?

Place blev trashed som det sig hør og bør, og vi glæder os til næste år.

Bighead, Helmet, Nissen, B, Biw, Dejblow, Thors..., Silden, Krøis, Knuseren, Janus

 

18. september - Günter er død

Det er med sorg i stemmen at vi må annoncere at en af byens kendte ansigter Gunnar alias Günter er død. Hvis du er i tvivl om hvem der menes, så tænk dig tilbage til en forårsdag foran S&E (Kvikly) du ser en lille firskåren mand komme travende hen af fortorvet, med hænderne foldet på ryggen alt imens han med hastige bevægelser vender sit gebis i munden.

Følgende er set i Roskilde Avis Lørdag 18. september 1999:

Mindeord

Gunnar Jørgensen, Günter, er sovet stille ind 11. september. Han blev 73 år. Gunnar Jørgensen har gennem mange år været kendt i Roskildes gadebillede. Han har nu med hænderne på ryggen, gået sin sidste tur. Sagt sit sidste goddag og farvel til alle, han kendte. Vi vil herigennem rette en tak til alle dem, der gennem årene har udvist medmenneskelighed og varme for Gunnar Jørgensen. Farvel til et usædvanligt menneske. Vi vil savne dig.

Støttecentret 5'eren.

 

 

8. september - Adressebogen

Så lykkedes det langt om længe Deres Webmaster at få bikset et password på adressebogen. Hvis du ønsker at blive optaget på listen, så skriv til Web-master og giv mig din adresse + evt. mobilnr. Kun folk som har accepteret er medtaget.

 

8. september - Gone West

Så rykkede han atter teltpløkkerne op og drog afsted.... Hr. Louié er i Irland indtil medio december. Hold gejsten oppe gamle dreng, og husk at udbrede budskabet - Goboismen er sandheden  - Glisse for primeminister.

4. september - RUC Reminder

Der har forlydt rygter om, at RUC-årsfesten skal løbe af staben den 17. september. Dette er et falsum, den korrekte dato er fredag den 24. september (se evt. efterlysning af vagter til festen). Til dem som stadig ikke fatter noget som helst, så er denne begivenhed på top 5 over must-be-there begivenheder i Roskilde. Så mød op for satan!

 

3. september - Bronxkilde natten

Hjemstavsnatten blev afholdt i god ro og orden, bestyrelsen takker de fremmødte.

28. august - Opdatering af kult-sektionen

Efter talrige opfordringer, er kult-sektionen blevet udviddet med flere fantastiske personligheder.

 

25. august - Billeder fra Louié's arkiver

Takket være Hr. Louie's initiativ er der nye billeder under punktet Social. Der er også kommet mere materiale om vores elskede statsministerkandidat - Glisse one.

24. august - Fuck you I'm from Denmark.

Rygtet vil vide at Søren "Syv-meter" Meyer er ramt af AIDS. Det må nok desværre betyde enden på en ellers lovende karriere inde for pornobranchen.

23. august - Liller set i Odense! Louié rapporterer

Mandag d.23.08.99 kl.17:47 Vesterbro, Odense.
da jeg kommer væltende forbi den lokal beværtning
ser jeg et smukt syn. Ude foran Westend Vinstue sidder sidder han!. Plogfugerne i ansigtet afslørede ham "Bjarne Liller". Klædt i snowwash cowboybukser, undertrøje, røde seler og slippers, og med en duft af sur festival. Det er engang løgn.

"Liller er derude"

21. august - Goboismen breder sig som ringe i vandet

Uddrag fra B.T. dags dato:

Nøgne soldater i masseslagmål

En flok danske soldater endte torsdag nat i et western-agtigt masseslagsmål i den makedoniske by Kumanova, da de provokerede de lokale ungersvende ved at bade nøgne midt i byens smukke springvand.

Episoden beskrives på denne lyriske facon i en pressemeddelelse, som i aftes blev udsendt af Hærens Operative kommando: "De kåde danske soldater var ekviperet på en så mangelfuld måde, at det stødte de lokale beboere".

 

17. august

En anonym kvinde har via vor mailbox (rp4k@yahoo.com) bekendtgjort at hun kender Bjarne Lillers nye identitet og tilholdssted, samt at hun er interesseret i at sælge disse oplysninger. Umiddelbart syntes det for godt til at være sandt, men vi har alligevel valgt at tage henvendelsen seriøst. Vi har endnu ikke modtaget nogen pris, men vender tilbage når der er nyt i sagen.

I dag er det Bastard's fødselsdag :)

 

15. august 1999

Rygtet vil vide at Thorsted og Barnie vil prøve lykken i guds eget land. Louié tager 4 måneder til Irland, afrejse september! Good luck fellas. Med lidt held vil deres adresser være at finde her et sted.

 

 

Ultimo juli 1999 - War goes to war

Så skulle den være god nok MC war alias Krigsgal og Kim er taget afsted til det efterkrigshærgede Kosova, for at rydde op bag fjendens linier (Det er fortroligt).

 

 

22  - 25. Juli 1999 - The Trash 99

Endnu en episode i den evigt tilbagevendende Trash tour har  udspillet sig. Som altid holdt vores venskabsby Svaneke hårdt for. Der var 11 deltagere i årets tour: Barnie, Bastard, Biw, Silden, Thorsted, Valle, Janus, Rolfe, Loui, Malcow og sidst men ikke mindst : manden som ankom til øen som et almindeligt menneske, men forlod den som "Krabben".

Efter Dejblow's fatale tjukning sidste år, blev der taget revanche i den helt store stil. Old-Crew var naturligvis talstærkt repræsenteret. Og Skral måtte endnu engang se sig besejret - denne gang af en nøgen mand!

Det vil føre for vidt at beskrive Goboismens fortræffeligheder her - "Man skal være stimuleret i den retning for at forstå det, og det er du ikke!".

"Det er jer med de bare røve! Kan i ikke bare være normale"

Billeder fra Touren

 

 

17. juli 1999 House warming hos Louié

Louié afholdt et brag af en housewarming i Odense, kærligheden sejrede og Fyn er fin! Undertegnede husker ikke ret meget, men det skal nævnes at Nissen brækkede sig i taxaen ud over et kvindemenneske. Så blev der kastet med cocktailpølser og ... ehm ... så blev Odense væltet. Hvis der er nogen som har billeder som kan dokumentere ovenstående, så fremsend dem venligst.

 

 

14. juli 1999 Nyt design på hjemmesiden.

Så lykkedes det endelig Bastarden at tage sig sammen og få gjort lidt ved hjemmesiden. Men hvis det skal blive til noget, kræver det opbakning fra banden!

 

 

11. juli 1999 - Liller på Skagen.

Så tak han har travlt den gamle. Flere pålidelige vidner har set Liller på Grenen. Det forlyder at han forsøgte at holde lav profil ved at blande sig med en gruppe tyske turister, men Guldtuborg'en i hans hånd og den ramme lugt af Cecil afslørede ham.

 

 

7. juli 1999 - Thaitur

Gumme er (igen) afspidset til Thailand sammen med Bjarne Dam. Det ender sgu med at de lærer sproget og snupper en ladyboy med hjem. Forventet hjemkomst 23. august. Gumme kan kontaktes per e-mail. Se adressebogen.

 

 

3. Juli 1999 - Liller viser sig på Roskilde

Så er det sket igen, Bjarne Liller er set i blandt os! Natten til lørdag den 3. juli blev Hr. Liller set på lukket område bag orange scene på Roskilde Festivalen. Et vidne (kendt af red.) så Hr. Liller haste mod VIP baren for straks at bestille en kasse øl. Mesteren var klædt i udslidte klæder og virkede usoigneret, dette må dog uden tvivl tilskrives at han var i forklædning.  

 

 

16. juni 1999 Skipperfar

Jo tak, så skete det. Skipper blev medlem af det eksklusive Daddy-selskab. Det blev en fin knægt på 3400 gram. Rygtet vil vide at han skal hedde Daniel, men det menes at han allerede er blevet kendt i byen under navnet "Anker" J.R.