info

Nyheder Snuggle Audioarkiv Videoarkiv Billedarkiv Rent mel Links Backstage mail
 

Info Snuggle Imports

Snuggle Imports

Er en fraktion af RP/4000 som er blevet etableret for at hylde det anderledes. Vi afholder halvårlige worksessions. Hvor man som deltager, ved at indtage store mængder gæret humle får ophøjet sit intellekt og sansespektrum. Herefter fremvises videosekvenser af særlige begivenheder og personer, hvilket giver deltagerne mulighed for at forundres over, hvilke fantastiske personligheder vores verden er begavet med.

Vort forbillede og guru er den absolut mest markante, kontroversielle, intelligente og underholdende politiker i dansk historie. Vi gør brug af alle tilgængelig midler og medier for at udbrede ordet og dermed fremme sagen. Kult er en del af kultur!

 

Formål
Nedenstående  er dedikeret til de ofte oversete, men ikke desto mindre herlige, spændende, vanvittige, fornøjelige personligheder som indgår i Snuggle Imports persongalleri. Disse personer som på deres egen måde forstår at videregive netop deres budskab på en særpræget og inspirerende måde, er primært dukket op i TV-dokumentar programmer - Uden jer var vi ikke det vi er - TAK!

Også tak til Danmarks Radio for at lave de bedste dokumentar programmer

 

Morten Jensen  &  Peter Pallan
  Uden sammenligning de største stjerner i dansk dokumentar.

"Er jeg helt gak mor?" gik rent ind hos de fleste danskere, en fantastisk beskrivelse af primært Morten & Peters hverdag. Det er med stor glæde at vi har erfaret at det ikke kun er i Snuggle Imports regi at disse to bliver dyrket, men at man over det ganske land, nyder at se og gense de herlige drenge og lære deres replikker uden ad.

Da Nick vovede pelsen og bekendtgjorde at han ville lave en toer "Er jeg stadig helt gak?", turde man næsten ikke tro på at denne ville kunne leve op til den legendariske status som første program havde fået. Men heldigvis blev disse bekymringer gjort til skamme. Idet toeren blot bekræftede, at det ikke var en tilfældighed, at "Er jeg helt gak?" var blevet den kassesucces (som  det vitterlig er tilfældet). Siden hen har nummer tre  og fire i serien ligeledes formået overgå sine forgængere og har dermed manifesteret de to mongolers stjernestatus. 

Læs uddrag fra artiklen om de to, som blev bragt i Ekstrabladet - søndag 21. januar 2001. 

   

Jørgen - "Det er jo ikke malet!"
  Set første gang i "Lejligheden ved siden af". Men har heldigvis forstået at promovere sig og er siden hen set i de to programmer fra boenheden på Vesterbro. (Breve til Justitsministeren).

Ydermere har Jørgen optrådt i en Snuggle produktion ved navn  "Frem i top". Hvor vi følger ham til hjemmebane kamp hos Frem.

 
   

Maude "Spinatus" Pedersen.
  En særpræget kvinde som forstår at brygge en særdeles kraftig brændevin af tapetklister og agurker. Vi har desværre ikke set noget til Maude siden "Lejligheden ved siden af".
   

Jeff
  Jeff en af dansk hiphop's oversete genier. Vi lærte Jeff at kende i dokumentarserien "Dømt til behandling" (Afsnit 2 og 3). På trods af psykiatere og lægers evige forsøg på at knække ham har han formået at bevare forstanden, hvilket tydelig høres i hans særdeles vedkommende rap.

Jeff har også optrådt i en Snuggle produktion. Yankie & Bastard tog på besøg på Sct. Hans afdeling P. (lukket afdeling) og lavede et tankevækkende interview.

   

Bjarne Liller
 

Bjarne "Liller" Bent Rønne Pedersen (1935-1993 ?).

Her set sammen med Doc Houlind

Liller var og er et af Danmarks bedste svar på et ægte Jazz-geni. Den måde hvorpå han har fortolket utallige klassikere har givet ham en plads i mange danskeres hjerte. Derfor også sammenslutningen Lillers vidner.

 
   

Chang
  Chang - Kineseren som var to. Bemærk Chang's tvillingebror vis mund er placeret der hvor Changs øre burde være. Den behårede vorte er tvillingens isse. Tvillingebroderen har sin egen primitive hjerne som til dels styres af Chang.
   

Aage Mel
  Aage bor i Eriksgade, vi lærte ham at kende i dokumentarprogrammet af samme navn. 

Har bidraget med store klassiske formuleringer, så som:

"Jeg kan klods' hos Esma! Han kan ikk' klods' hos nogen Esma - JEG KAN!"
"Politiet dem lyver jeg for, JA... Og det føler jeg, er min pligt"
"Jeg ka' ikke bare sådan lige flytte..."
"Ved du hva ? Her - vil jeg DØ!"

   

Solveig
  Ses her under melodi-grandprix for handikappede hvor hun fremfører nummeret "Alle vil ha' kærester"  (Dem som ikke vinder bliver alle nummer to)

Solveig er en karismatisk kvinde, som i den grad forstår at tryllebinde sit publikum. Hun udnytter sin smukke stemme, som kombineret med en fantastisk sensuel udstråling drager alt og alle. Det er vist næppe nødvendigt at nævne at hun naturligvis vandt melodi-grandprix

.

 
   

Poul
  Er nok verdens sødeste mongol.... Han har desværre en senil mor som formentlig har fået ham i en alder af 60, samt en forretningsmand som bror, der hverken har tid til ham eller moderen. Men Poul kan heldigvis holde humøret oppe.

Som det tydelig ses på billedet, kan Poul slet ikke forenes med sort tøj. "Sort !! Op til en ung hals !??? Du må da tænke på farverne - og alderen. Ikke noget med sort til min dreng!"

 
   

Raymond
  En rigtig verdensmand. Vi blev introduceret via et amatørprogram, vist på kanal København. Raymond lader til at være en yderst interessant person, som har oplevet en masse spændende ting. Vi kan kun håbe på at den for os ukendte instruktør - vælger at lave en fortsættelse.

WANTED! Hvis du skulle være så heldig at møde Raymond (bor i København), så er din borgerpligt at eftersætte. Det er at højeste vigtighed, at Snuggle Imports kommer i kontakt med denne mand!

Ole: "Så kendte du en dame som hed Connie Krabbe"
Raymond: "Ahhhh, lad være at nævne hende"
Ole: "JoJo Connie Krabbe, og hvad hed hun før ?"
Raymond: "IB... Hun var kranfører på B&W. Hun var lavet om fra dame til mand.

   

Helle
  Helle er en frisk pige som bor i det gule hus. Til tider er hun dog lidt destruktiv, derfor den flotte kyse. Kendere vil vide at plejerne bære benskinner.

Hvad rimer på grønlænder ?

 

   

Mogens Glistrup
  Nok den mest bemærkelsesværdig politiker i dansk politik nogensinde. Mange tager måske afstand til Glistrup på grund af hans kompromisløse højreorienterede overbevisning. Men det er svært ikke at respektere en mand som i den grad har sine meningers mod og som samtidig forstår at fremføre sine synspunkter på en så utrolig underholdende måde.

Snuggle Imports har været på besøg hos Glistrup i æresboligen i Virum. Klip fra indslaget er at finde i videoarkivet

Mere om Glisse

 
   

Alle de andre

Ja der mangler en masse. Er der én du i særlig høj grad savner, så send en mail til webmaster.